Kadirov zapretio: “Iz Ukrajine ćemo ga oterati, a u zemljama NATO-a dokrajčiti”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nema sumnje da je Rusija već zaustavila veliko zlo koje je pretilo celoj zemlji i koje je napredovalo sa Zapada, rekao je predsednik Čečenije Ramzan Kadirov.

“Biolaboratorije, nuklearni resursi, raketni sistemi, punjenje informacija, ekonomske sankcije i ograničenja sve to je zarad jednog cilja – baciti Rusiju na kolena, ispumpati iz nje sve resurse”, napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

“Danas odbrana države ne mora nužno čekati da neprijateljski tenkovi pređu naše granice. Neprijatelj je već na teritoriji naše privrede, našeg informacionog polja, naših ideja i dugoročnih planova. Iz Ukrajine ćemo ga oterati. A u zemljama NATO-a dokrajčiti”, dodao je Kadirov.

Američki sekretar za odbranu Lojd Ostin izjavio je da su borbe u Ukrajini u kritičnoj fazi, a da će Zapad nastaviti da pruža vojnu pomoć Kijevu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
7 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmad sila
Ahmad sila
2 mjeseci ranije

Cecenski narod ulazi u istoriju Rusije zajedno sa svojim lideroom Ramzanom Kadirovim. Kao i svi muslimani ovoga svijeta (osim bejha muslimana i ovih saka jada iz Raske) su na str Rusije. Pobijedom ce osigurati vjecno mijesto u srcima svih naroda koji zive na teritoriji Ruske federacije. Ahmad sila Alah je sa vama. Do pobijede nad fasizmom i satanistima Slava Rusiji smrt nacio fasistima

Sandzacki sin
Sandzacki sin
2 mjeseci ranije

putinov pas kafirov laje i sanja snove!

Sandzaklija
Sandzaklija
Odgovor za  Sandzacki sin
2 mjeseci ranije

Musliman je muslimanu brat

Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
2 mjeseci ranije

Čitam vrlo često kako,kroz prizmu zaštite islama i islamskih vrednosti,ohrabruješ Čečene da se bore protiv,nazovi ukrajinskih fašista i nacista,zaboravljajući koliko su zla,upravo,ruski naci-fašisti počinili nad tvojim narodom i koliko je propadnika tvog naroda ubijeno u masakrima u nekoliko navrata ruske agresije na Čečeniju.Zaboravljaš vreme kada su tokom vladavine ruskih careva a kasnije i komunističkih vodja Čečeni a posebno Tatari slati u smrt Gulaga ne bi li im se izbrisao svaki trag postojanja.To je i danas cilj s obzirom da je preko 400 000 Tatara moralo napustiti svoja ognjišta i dobra nakon ruske okupacione invazije na Krim koji je istorijski i kulturno oduvek bio domovina Tatara.O Čerkezima da i ne govorim jer je istorijski poznato da su ih Rusi smatrali nižom rasom i iz tog razloga ubijali i uništavali kroz vekove.A ti?Nikad se nećeś osloboditi,i umrećeś,okvalifikovan kao zločinac i sluga onoga koji je počinio strašne zločine nad tvojim narodom.Ne znam koliko si svestan da ćeš kad tad osetiti koliko smrdi Putinova guzica kad jednog dana budeš izišao iz nje.Ili ti je možda lepo i toplo boraviti u fekaliji njegovog debelog creva.

Kadirov
Kadirov
Odgovor za  Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
2 mjeseci ranije

Ne jedi to što izasereš

Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
Odgovor za  Kadirov
2 mjeseci ranije

Ne jedem.Tebi sam ostavio da se zasladiš.

Kadirov
Kadirov
Odgovor za  Nemooo tu da mi,demek,onaaa...
2 mjeseci ranije

Ne ostade ništa.Sve si proždrao bedniče.

7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker