Srbijanac napadnut u Chicagu, pucano mu u noge: Pogledajte video

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Srbijanac koji živi i radi u Chicagu Srđan Velanc, rodom iz Užica, napadnut je sinoć u ovom američkom gradu.

S drugarom je otišao u restoran ‘Beograd’. Izašao je ispred zapaliti cigaretu dok čeka druga koji je bio u kupovini…

“Da ne bih pušio cigaru u autu, ispred sam je zapalio. Uzeo sam telefon u ruku, to se vidi i na onom snimku. Nakon toga mi je čovek prišao sa leđa. Prislonio mi je nešto na glavu. Nisam znao šta je. Isprva sam mislio da se neko zeza, pošto dosta Srba dolazi u taj restoran. Međutim, okrenuo sam se i video da ne poznajem osobu. On je počeo da viče: ‘Daj mi novčanik, daj mi telefon, novac, ključeve od auta‘”, priča Srđan za Kurir.

Kako kaže, ključevi od auta bili su mu u džepu prsluka.

“Novčanik, dokumenta i još jedan telefon koji sam imao bio je u torbici, a drugi telefon mi je već bio u ruci. Onda sam video da je tu još jedan napadač. Odjednom se pojavio i auto sa kojim su oni došli. Njih trojica je bilo. Crveni auto je bio tu i čekao ih je za beg. U tom trenutku je taj drugi prišao. Ostalo je još da mi uzmu auto i da beže. U tom momentu mi je pritisnuo pištolj u stomak jako”, rekao je napadnuti Srđan Velanac.

Srđan objašnjava da je napadaču dao torbicu.

“Tada je postao malo smireniji i onda mu je samo ostalo da uzme auto. U svakom momentu sam gledao na stranu da li će me iko uopšte videti. Niko živ nije mogao da me vidi. Nisam mogao da verujem da nema nikoga na ulici. Kad je on krenuo da mi uzima auto, ja sam, ne znam šta mi je bilo, taj neki nalet adrenalina je mene pogodio. Uhvatio sam ga i gurnuo sam ga jako, i to se vidi na snimku. Tada je krenuo da mi puca u noge. Kad mi je došlo do svesti da je taj pištolj pravi i da nije igračka, ja sam pobegao i sklonio se od auta“.

Napadač nije uspio upaliti automobil jer je ključ bio kod Srđana, a automibl ima blokadu pa se ne može upaliti ako ključ nije u blizini.

Vidjevši da ne mogu da ukradu auto, napadači su krenuli da bježe ka autu koji ih je čekao, spreman za bijeg.

“Oni su krenuli da beže. Ja sam napadača koji je hteo da ukrade auto stigao. Pokušao sam da mu otmem moju torbicu. Kako sam se našao ispred njihovog auta oni su mene gađali”, rekao je on.

“Njima je bio cilj pljačka. To su stvari koje se redovno dešavaju u Čikagu. Imao sam sreće da me nisu ubili”, kaže

Srđan.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker