RUSKI KOMANDANT POBESNEO ZBOG GUBITAKA: Postrojio vojnike pa ih izvređao a onda brutalno pretukao ODVALIO IH OD BATINA (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji navodno prikazuje ruskog komandanta koji surovo kažnjava vojnike zbog lošeg držanja u borbi.

Kako se može čuti na snimku, komandat se razbesneo jer vojnici, koje je postrojio, nisu držali položaj. Zbog toga je navodno njegova jedinica imala dva mrtva i šest ranjenih vojnika.

Vonici koje je komandant postrojio pravdali su se da nisu napustili položaj, već da su evakuisali povređene, a da su bili u vezi sa nekim drugim komandantom, sa nadimkom “Moskalj”.

Besni komandant nije želeo da čuje njihovo objašnjenje. Optužio ih je da su kukavice jer je njih 10 evakuisalo njihova dva ranjena borca, a potom teško i brutalno pretukao motkom i nogama, uz mnoštvo uvreda i pretnji. Komandant je bio toliko besan da je u jednom trenutku zapretio vojnicima da će ih sve pobiti.

Pored njega, tu je bio drugi vojnik koji je u rukama držao vatreno oružje, kao pretnju, a njemu je rečeno da puca na nekog ako se pomeri.

Kako se može čuti na snimku, pretučeni vojnici pripadaju nedavno mobilisanim snagama, dok je besni komandant izgubio dobrovoljce.

(Kurir.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker