MAJKA SA SINOM u naručju SKOČILA SA ŠESTOG sprata: Ono što joj je pronađeno u telefonu slomilo je sve koji su ih znali

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Žena koja je skočila u smrt sa balkona držeći svog sina, potražila je “lako samoubistvo” na Guglu pre nego što je umrla.

Rakel Vilkins (40) ubila se sa svojim dvogodišnjim sinom Denzelom Vilkins-Brauningom kada je skočila sa velike visine na bejzbol stadionu u centru San Dijega, u Кaliforniji.

Porodica Rakel je osporila presudu, a jedan svedok je rekao da je dok je stajala na klupi “ponovo izgubila ravnotežu i ovog puta pala preko ivice”.

– Iz moje tačke gledišta, gledajući joj leđa, bilo je skoro kao da se prevrnula preko ograde – kazao je.

Njena iznenadna odluka da skoči delovala je čudno jer je viđena srećna i nasmejana tog dana, a advokat porodice je tvrdio da je presuda bila korisna za vlasnike stadiona.

– Grad San Dijego je vlasnik tog stadiona, on je pravno odgovoran, pod pretpostavkom da je ono što je izazvalo njen pad bilo sve osim njene namere. Jedini način na koji grad nije kriv je ako je nameravala da ubije sebe i svoju bebu – rekao je.

Poručnik Andra Braun rekao je da je policija došla do zaključka o ubistvu i samoubistvu nakon što su “detektivi sproveli temeljnu i sveobuhvatnu istragu koja je uključivala desetine intervjua, pregledanje dostupnih video snimaka i prikupljanje pozadinskih informacija kako bi se utvrdilo šta je dovelo do smrti”.

Rakelin dečko osporava ideju da je njena smrt bila nesrećan slučaj i rekao je da je tobilo “veoma namerno, veoma planirano”.

Кristofer Brauning je rekao da je odjednom zurila pravo u njega sa “jezivom tišinom, kao u filmu”.

 Bilo je tako brzo, tako brzo. Bilo je vrlo tiho. Bio sam u potpunom šoku – rekao je.

Drugi svedok je podržao Кristoferove tvrdnje u policijskom izveštaju i tvrdio da je čin bio potpuno nameran: “Njeno držanje kada je hodala bilo je tako mirno. Nije čak ni pogledala dole. Izgledalo je baš kao da pokušava da preskoči ogradu.”

Rakelino mentalno stanje u mesecima koji su prethodili njenoj smrti se navodno pogoršalo. Dan ranije je na svom telefonu tražila savete za oduzimanje života.

Izvor:Srbija danas

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker