Eksplozija i pucnjava u centru Beča, mediji: Sedmoro mrtvih

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Agencija APA prenosi da je jedan osumnjičeni za napad uhapšen, pozivajući se na ministarstvo unutrašnjih poslova. Dodaju i da je jedan policajac teško ranjen

hjktzdjdtzjt

{module Oglas 1 – 2020}

Austrijski mediji javljaju da je ispred sinagoge u centru Beča došlo do pucnjave i bombaškog napada. Čulo se, kako se navodi, nekoliko pucnjeva u blizini Švedenplaca i jedna osoba se navodno raznijela eksplozivnim pojasom.

Kurier javlja kako je poginulo sedam osoba, prenosi Indeks.

Policija je na Tviteru saopštila da je nekoliko ljudi ranjeno.

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/Wien?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Wien</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Vienna?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Vienna</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Austria?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Austria</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Schisserei?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Schisserei</a> <a href=”https://t.co/K22OXLnQh2″>pic.twitter.com/K22OXLnQh2</a></p>&mdash; Georgia_HGrabar (@GHG19hr) <a href=”https://twitter.com/GHG19hr/status/1323344876717703168?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 2, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Agencija APA prenosi da je jedan osumnjičeni za napad uhapšen, pozivajući se na ministarstvo unutrašnjih poslova. Dodaju i da je jedan policajac teško ranjen.

Mediji navode i da je bilo više napadača i da su u bijegu. Policija je zamolila ljude da izbjegavaju mjesto događaja i šire područje.

Krone javlja kako ima mrtvih i ranjenih. Na lokaciji je velik broj policije.

Nekoliko medija je, javlja Kurier, na početku prenijelo kako se radi o napadu na obližnju sinagogu, ali Kurier dodaje kako ta informacija nije tačna.

Predsjednik jevrejske zajednice u Austriji kazao je na Tviteru da nije još uvijek jasno da li su sinagoga i obližnje kancelariji bile meta napada, te da su bile zatvorene u vrijeme pucnjave.

Krone javlja kako je ranjen čuvar ispred sinagoge, prenosi Indeks.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker