18 godina od usvajanja našla je BIOLOŠKOG OCA i započela NAJBOLESNIJI ODNOS koji svet pamti: On spavao na podu dok ga nije PUSTILA U KREVET I RODILA DETE, a kraj je JEZIV

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kada je imao 20 godina muškarac po imenu Stiven Pladl upoznao je 15-godišnju devojku Alisu. Bilo je to 1995. godine. Zbog tog susreta, planule ljuvavi i velike strasti cela porodica biće zavijena u sramotu i crninu. Ćerka će ocu roditi sina i tu je samo početak jedne priče od koje mnogima ne bude dobro kad je čuju.

Sve je počelo kad je Alisa zatrudnela sa Stivenom brzo po upoznavanju, kada joj je bilo svega 15 godina. Rodila je devojčicu po imenu Deniz, ali ju je dala na usvajanje kad je beba imala svega osam meseci. Bili su mladi, bez posla i novca, a među njihova četiri zida dešavale su se i neke užasne situacije. Kako je maloletna majka kasnije priznala – otac Stiven je dodirivao i štipkao njihovu bebu. Zato je odluka bila da se zbog potencijalne svetlije budućnosti Dniz da na usvajanje.

Bilo je tako teško odreći je se, ali morala sam jer sam želela da živi i bude srećna“, rekla je Alis za američke medije nakon što je njihova priča dve decenije kasnije dospela u javnost i privukla ogromnu pažnju.

Vodila normalan život u porodici koja ju je usvojila

Bebu Deniz usvojio je bračni šar Fusko – Toni i Keli – i promenili joj ime u Kejti. Sa njima je narednih 18 godina imala lep i normalan život, iako je znala da je usvojena.

Ipak, vrag joj nije dao mira, pa je poželela da upozna svoje biološke roditelje. I ne samo da ih je pronašla, kontaktirala, nego se 2016. godine i preselila u okrug Henriko u Virdžiniji kod bioloških roditelja i njihove dve ćerke. Oni su bili presrećni zbog ponovnog susreta sa svojom ćerkom, ali je sve brzo počelo da ide u krajnost od koje je mnogima bilo muka.

Naime, odnos Stivena i Alise bio je na tankom ledu, spavali su u odvojenim sobama, a onda je Stiven počeo da noći provodi na podu Kejtine sobe.

Sa poda je polako prešao u njen krevet i tako su otpočeli intimnu vezu, koja je retultirala ‘venčanjem’ i Kejtinom trudnoćom, iako ju je Alisa, pre nego da sazna, upozorila da je jedan od razloga zbog kog je odlučila da je da na usvajanje bilo zlostavljanje od strane njenog oca kad je bila beba.

Otac joj napravio dete, majka prijavila policiji

Kejti za to nije marila, a kad je Alisa saznala iz dnevnika svoje mlađe ćerke, saznala za incestuoznu vezu i trudnoću, devastirano je napustila porodični dom i ostavila kako Stivena i Kejti, tako i njihove dve ćerke, koje je Stiven naterao da Kejti, svoju sestru, zovu – mama!

“Postala sam histerična, pozvala sam ga i pitala da li je Kejti trudna sa njim. Samo je rekao: ‘Mislio sam da znaš. Zaljubili smo se'”, prepričala je Alisa trenutke nakon najtežeg životnog saznanja.

Ubrzo je obavestila i policiju, a otac i ćerka u incestuoznoj vezi su četiri meseca nakon što je Kejti rodila bebu – završili u zatvoru – jer je incest ilegalan.

Dok su oni bili u zatvoru, bebu je čuvala Kejtina baba, odnosno Stivenova mama, odnosno baka i prabaka njihovog sina.

Kada su pušteni na slobodu, Kejti je doživela ‘šamar realnosti’ i poželela je da završi svoju vezu sa ocem i vrati se u kuću Tonija i Keli, roditelja koji su je usvojil, dok je bebu nastavila da čuva baka/prabaka, a Kejti ju je obilazila dva puta nedeljno.

Ubio bebu, Kajti, pa sebe

Stiven, izuzetno agresivan pop prirodi, ljut zbog njenog odlaska ne ume da iskontroliše svoj bes, postaje svirep i u kući svoje majke ubija svoje i Kejtino dete ugušivši ga.

Zatim se upućuje ka Njujorku, gde njegova ćerka i žena Kejti živi, a onda u kolima ubija Kejti i Tonija, a potom presuđuje i sebi.

Kejti je imala 20 godina, a sin sedam meseci.

Majka Alisa bila je očajna nakon što je čula tragične vesti, ali je poželela da ljudi iz njene teške sudbine izvuku važnu lekciju.

“Tugujem. Tužna sam. Uznemirena sam. Ali, takođe želim da iz ovoga izađe nešto dobro i da se ljudima otvore oči kada je incest u pitanju”, rekla je neutešna Alisa tada za američke medije.

Izvor: zena.blic.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.