WhatsApp uveo novu opciju koja će vas oduševiti

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Popularna aplikacija WhatsApp uvela je preview opciju za glasovne poruke, koja omogućava korisniku da presluša snimljeni sadržaj prije nego ga pošalje drugom korisniku.

Nova opcija polako stiže do korisnika WhatsAppa širom svijeta, a bit će dostupna na svim platformama uključujući iOS, Android, web i desktop.

Opcija za preview glasovne poruke s epojavljuje nakon što korisnik pristisne “stop” dugme za završetak snimanja. Nakon toga je moguće preslušati poruku pomoću dugmeta u obliku trokuta, izbrisati je pritiskom na dugme u obliku kante za smeće ili je poslati na dugme za slanje.

Preview glasnovnih poruka je jedna u nizu novih opcija WhatsAppa. Ranije ove godine je uvedena mogućnost manipulacije brzine emitovanja zvuka tokom slušanja, a uskoro će biti moguće zaustaviti i nastaviti snimanje glasovne poruke.

U septembru je WhatsApp potvrdio da je u ranoj fazi razvoja nove opcije glasovne transkripcije tako da bi korisnici uskoro mogli čitati transkripciju glasovne poruke umjesto da je slušaju.

U oktobru se pojavila informacija o “globalnom playeru glasovnih poruka”, koji bi omogućio preslušavanje glasovnih poruka dok se pregledaju drugi WhatsApp chatovi.

Kada će se nova opcija pojaviti, zasad nije poznato, ali je preview snimljenih glasovnih poruka zaista sjajan dodatak.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker