Potresna ispovijest: Roditelji je htjeli ubiti kad je napustila brak u kojem je zlostavljana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sa 16 godina većina djevojaka razmišlja o školi i budućnosti. Nina Aouilk je, međutim, bila prisiljena na brak u kojem je, kako kaže, bila fizički i se**ualno zlostavljana.

U strahu za svoj život, kao tinejdžerka je pobjegla u dom – zato što ju je njena porodica pokušala ubiti.

Sada, za LADbible je ispričala svoju mučnu priču o prkosu i preživljavanju pokušaja ‘ubistva iz časti’.

Prije napada, autorica je živjela u svojoj bračnoj kući sa suprugom i bližom porodicom.

Pošto su se dvije porodice dogovorile o braku kada je Aouilk bila tek dijete, ona nije imala pravo glasa o tome i poslana je da živi sa strancima sa 16 godina.

Umjesto da je dočekana, kaže da je bila podvrgnuta emocionalnoj i fizičkoj torturi svojih rođaka – uključujući i svekrvu koja joj je redovno uskraćivala hranu.

Tvrdi da ju je i njen svekar vezao metalnim vješalicama, golu, a Aouilk nije mogla da se pomjeri ili čak koristi kupatilo.

Sadističko ponašanje se nastavilo, a tinejdžerka je pretrpjela i višestruke seksualne napade.

“Svekar bi ušao i silovao me, napadao me i prijetio mi”, rekla je, dodajući: “Imao je glad za kontrolom i volio je da me plaši, što je i činio.”

U to vrijeme 90-ih godina, bilo je više ubistava iz časti u tom području, nazvanim ‘spaljivanje nevjeste’ – pri čemu su članovi zajednice polijevali benzinom žene koje su rađale kćerke, a ne sinove, a muževa porodica je učinila da zločin izgleda kao samoubistvo.

Znajući da život ne može da se nastavi onakvim kakav je bio, Aouilk se vratila u svoju porodičnu kuću – gdje je bila smještena. Pošto je sanjala da je grle roditelji, mladu ženu dočekalo je isto zlostavljanje koje je, kako kaže, trpjela tokom svog detinjstva.

“Mislila sam da sam upravo napravila najveću grešku u svom životu“, prisjetila se ona, opisujući trenutak kada ju je otac uhvatio za za rep i uvukao u njihov dom.

Uprkos tome što svoju kćerku nije vidio četiri godine, Aouilk kaže da ju je otac počeo tući zajedno sa majkom, snahom i najstarijim bratom.

“Ovo je bila drugačija vrsta premlaćivanja”, otkrila je ona, rekavši: “Bilo je kao da su bili odlučni da me ubiju.”

Budući da joj je cijeli život prijetilo smrću, izdržala je brutalno premlaćivanje koje je rezultiralo slomom vilice, ruke i kuka.

U svom srceparajućem intervjuu, sebe je opisala kao malu krpenu lutku koja se ‘odbijala’ od zidova sa svakim centimetrom kože prekrivenom posjekotinama. Aouilk se čak sjeća da je ‘napustila svoje tijelo’ dok ju je otac gazio i držao nogu uz njezino grlo.

Rekla je za LADbible: “Sjećam se da sam gledala sebe i pomislila, to je to.”

Srećom, dozvao ju je unutrašnji glas i u prekidu haosa, uspjela je otpuzati i pobjeći kroz zadnja vrata.

U godinama koje su uslijedile, Aouilk je svoje iskustvo koristila da pomogne drugima koji su doživjeli ekstremnu traumu, piše Unilad.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker