NJEMAČKA POLICIJA DVA PUTA PREKIDALA ISTU PROSLAVU VJERIDBE: Državljanin BiH pružio otpor, a pridružila mu se još trojica muškaraca

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Policija u Njemačkoj upozorava na sve veći broj slučajeva vezanih uz kršenje odredbi Zakona o zaštiti od infekcije. Prekidaju zabave, proslave, susrete…

rstjzzut

{module Oglas 1 – 2020}

Jedan od novijih slučajeva gdje su policajci intervenirali su proslava zaruka u Altendorfu, gradskoj četvrti Essena. Policija je u subotu dobila poziv zbog remećenja mira kojeg je prouzročila zabava s oko 40 ljudi u stanu u potkrovlju zgrade. Policija je u stan stigla oko 19.20 sati. Među 40-tak ljudi, bilo je i jedanaest koji nisu nosili zaštitnu masku.

Policija je prekinula proslavu, utvrdila osobne podatke, a oni koji nisu pripadali kućanstvu morali su napustiti stan. Vlasnika stana (38) upozorili su na opasnosti zanemarivanja zaštitnih mjera. Djelatnici ureda za javni red poslali su jedanaest obavijesti zbog kršenja Zakona o zaštiti od infekcije.

{module Oglas 0 – 2020}

No, to očito nije bilo dovoljna, budući je samo otprilike dva i pol sata kasnije policija ponovno pozvana na istu adresu, jer je tamo još uvijek trajalo slavlje. Ovaj put su u stanu zatekli oko 20 odraslih osoba, od kojih su neke bile pod utjecajem alkohola, te oko 15 djece, uključujući malu djecu i novorođenčad. Neki od njih su vrijeđali policajce, a 20-godišnji državljanin BiH je pružio otpor kad su ga policajci pitali za osobne podatke. Dva je puta udario policajca šakom u lice, a zatim pobjegao u stan.

Nekoliko članova obitelji solidariziralo se s njim, reagiralo je glasno i agresivno i masovno remetilo policijske postupke. Kad su službenici uhvatili i smirili dvadesetogodišnjaka i htjeli napokon prekinuti proslavu, dvojica muških članova obitelji (19, 21) i vlasnik stana napali su službenike. Agresivne muškarce policija je izvela iz  stana, a proslava zaruka je napokon prekinuta.

Sva četvorica muškaraca su dobila kaznene prijave i noć su proveli u pritvoru. Policija je pokrenula 23 postupka za prekršaje.

Fenix-magazin/MD/

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker