Njemačka policija DEPORTUJE državljane BiH, oglasio se konzul u Frankfurtu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Generalni konzul BiH u Frankfurtu Lučiano Kaluža ukazao je danas na mnoštvo slučajeva da nemačka policija otkrije i deportuje državljane BiH koji su krenuli na put kao u vreme pre korone.

zthjrztuzj

{module Oglas 1 – 2020}

Savetovao je da se o putovanju prvo informišu u Ambasadi Nemačke.

– Zvanično turistički još nije dozvoljeno putovati, a sve informacije o putovanju tražite od Ambasade Nemačke. Oni su relevantni da vam daju odgovore ko i na kakav način može putovati u Nemačku – napisao je Kaluža na Tviteru.

{module Oglas 0 – 2020}

Prema njegovim rečima, samovoljne procjene na osnovu komšijskih informacija mogu samo da naprave problem.

– Do sada smo imali bezbroj slučajeva da policija u Nemačkoj otkrije naše državljane koji su krenuli na put kao da je vrijeme pre korone. Onda ih privedu, deportuju, pa se ljute na nas što im ne možemo pomoći. Kažu imamo nekakvo garantno pismo, itd -pojasnio je Kaluža.

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>1/2 Do sada smo imali bezbroj slučajeva gdje policija u SR Njemačkoj otkrije naše državljane koji su krenuli na put kao da je vrijeme prije korone (ono naše app). Onda ih privedu i deportuju, a onda se ljute na nas što im ne možemo pomoći, kažu imamo nekakvo garantno pismo itd.</p>&mdash; Lučiano Kaluža (@LucianoKaluza) <a href=”https://twitter.com/LucianoKaluza/status/1333073117405712387?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 29, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker