JEZIVA SLIČNOST SA SLUČAJEM NESTANKA DANKE ILIĆ: Svi traže malu Raisu (2) – Nestala na nekoliko metara od dedine kuće

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nestanak devojčice Raise Marije u Rumuniji neverovatno podseća na tragičan slučaj Danke Ilić.

Nestanak devojčice koja je išla od svoje kuće ka dedinoj, udaljenoj svega nekoliko metara, i od tada joj se gubi svaki trag, podseća na tragičan slučaj Danke Ilić iz Srbije.

Dvogodišnja devojčica Raisa Marija nestala je juče u Dolžu u Rumuniji iz svog dvorišta i od tada više od 150 ljudi neumorno traga za njom.

Devojčica je nestala dok je išla od svoje kuće ka dedinoj, udaljenoj svega nekoliko metara, i od tada joj se gubi svaki trag.

Policija, volonteri i rođaci pretražuju područje cele noći, ali devojčica nije pronađena. U potragu su uključeni psi tragači, dronovi i helikopteri.

Nestanak je prijavio komšija koji je takođe celu noć tragao za njom.

Sličnosti sa slučajem Danke Ilić

Kao i u slučaju Danke Ilić, devojčica je nestala na veoma kratkoj udaljenosti od svoje kuće. Danka Ilić je nestala dok se igrala u blizini svoje kuće, što je dodatno uznemirilo javnost jer su deca često najsigurnija upravo u blizini svog doma.

Intenzivna potraga

U oba slučaja, potraga je bila intenzivna i uključivala je policiju, volontere, rođake, pse tragače, dronove i helikoptere. Ova široka mobilizacija pokazuje ozbiljnost situacije i hitnost sa kojom se pristupilo traženju nestalog deteta.

Komšije su odmah reagovale i u oba slučaja pokazale veliku zabrinutost i solidarnost. U slučaju Danke Ilić, komšije su takođe bile angažovane u potrazi od samog početka.

Roditelji i rodbina su u oba slučaja bili u stanju šoka i anksioznosti, ne znajući šta se desilo sa njihovim detetom. U oba slučaja roditelji su davali iskaz policiji, dok su ostali članovi zajednice nastavili da pretražuju područje.

Misterija nestanka

Kao i u slučaju Danke Ilić, gde dugo vremena nije bilo poznato šta se dogodilo sa detetom, tako i sada nema jasnih informacija o tome gde je devojčica mogla otići i šta se s njom desilo.

Slučaj Danke Ilić završio se tragično, kada je pronađena ubijena, što dodatno pojačava strahove i brige u trenutnom slučaju nestale devojčice.

Srbija danas/Sandzaklive

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex