Djevojka donirala bubreg dečku i spasila mu život, kao “hvala” je prevario i ostavio

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Da za neke ljude rečenica “u dobru i zlu” znači upravo to, pokazala je djevojka po imenu Colleen koja je svom dečku donirala bubreg kako bi mu spasila život. No, on joj se odužio na nimalo lijep način.

Da bi otišla pod nož, Colleen se uopšte nije mislila, no umjesto “hvala” od dečka je dobila prevaru, a potom i nogu.

Njenu priču na TikToku pregledalo je više od 10 miliona ljudi. Amerikanka je objasnila kako je u to vrijeme njen dečko morao na transplantaciju bubrega jer se borio sa hroničnom bolesti zbog koje je bio na dijalizi od 17 godine.

“Odlučila sam da se testiram da vidim podudaramo li se. Nisam željela da ga gledam kako umire”, rekla je ona, prenosi The Sun.

Nakon što su rezultati pokazali kompatibilnost, uslijedila je transplantacija, ali i oporavak, koji su po oboje prošli dobro.

Dok bi većina ljudi bila zahvalna do kraja života, njen dečko odužio joj se tako što je sedam mjeseci kasnije prevario. Naime, saopštio joj je kako sa prijateljima odlazi na momačku večer u Las Vegas. Iako se Colleen nije brinula oko putovanja jer je smatrala svog dečka vjernim, grdno se prevarila. Nakon što se vratio s puta, priznao je šta je učinio.

“Svađali smo se, no na kraju sam mu oprostila i dala drugu šansu”, govori ona.

Ipak, tri mjeseca poslije dobila je i “nogu”.

“Rekao mi je: ‘Ako smo namjenjeni jedno drugom, Bog će nas ponovo spojiti’, a onda me blokirao na svim društvenim mrežama”, priča ona.

Da to nije jedini udarac koji joj je zadao, Colleen je objasnila u nastavku priče, rekavši kako je potom plasirao priče kako mu je bubreg dala da bi “ispala dobra”.

U komentarima naišla je na brojnu podršku i one koji su u njoj vidjeli oličenje hrabrosti i humanosti, a mnogi su zaključili kako je njen dečko osoba bez imalo srama.

“Imaš tako veliko srce”, “Trebaš biti ponosna na sebe, spasila si nečiji život”, “Jedini koji je na gubitku je on”, “On praktički ne bi bio živ da nema tebe i s tim će morati živjeti do kraja života”, pisali su joj. (Klix)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knezevic Zoran
Knezevic Zoran
10 mjeseci ranije

Bubreg je mala cena da se zena otkaci takvog ljigavca i dzukele. Zamislite da je nije ostavio nego da je morala ds provede celi zivot sa takvim covekom? Propao joj je jedan bubreg ali, nije celi zivot.

Rush Qin
Rush Qin
9 mjeseci ranije

Davaoci će biti nagrađeni (850.000,00 USD) jer su davaoci krvi A, O i B hitno potrebni u Narayana Medical Hospital. Nalazimo se u Indiji, Velikoj Britaniji, Turskoj i drugim zemljama, pa ako ste zainteresovani, kontaktirajte nas i odmah ćete dobiti visoku nagradu. Sve poruke e-pošte moraju biti poslate na (NARAYANAHEALTHCARE.IN@GMAIL.COM).
Treba mi bubreg da mi spasim život Hvala ti što si spreman da mi spasiš život. (NARAYANAHEALTHCARE.IN@GMAIL.COM).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker