Djed slučajno ostavio unuka (11) na parkingu autoceste u Njemačkoj: Tek kod kuće shvatio da ga nema

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Dječaka je na parkiralištu primijetio vozač kamiona iz istočne Europe. On nije znao njemački jezik, ali je uz pomoć člana obitelji obavijestio policiju.

Muškarac (61) slučajno je ostavio svog unuka (11) na parkiralištu autoceste u Njemačkoj. Djed i unuk bili su u zabavnom parku, a na povratku je jedanaestogodišnjak zaspao. Nakon što je napravio pauzu za toalet na parkiralištu, djed nije provjerio je li njegov unuk još uvijek u vozilu. Primijetio je da ga nema tek kod kuće, otprilike sat vremena kasnije.

Naime, dječak je također izašao iz vozila pa ostao na parkiralištu dok se njegov djed odvezao dalje, navodi Fenix magazin.  Muškarac je otišao u policijsku postaju u Schwandorfu i policajcima ispričao što se dogodilo. On nije bio upoznat s područjem na kojemu je stajao pa je imao problema s opisom na kojem bi parkiralištu na autocesti mogao biti njegov unuk. Dječaka je na parkiralištu primijetio vozač kamiona iz istočne Europe.

On nije znao njemački jezik, ali je uz pomoć člana obitelji obavijestio policiju. Djed je tada uspio pokupiti unuka od policije u Feuchtu.

Izvor:Vecernji list

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker