Đokovićeva firma u Danskoj ne bavi se samo liječenjem korone, ovo je sve o njoj

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su u junu 2020. godine, usred prvog vala pandemije koronavirusa, osnovali firmu QuantBioRes A/S, koja se ne bavi samo liječenjem korone, a zasnovana je na RRM biofizičkom modelu.

Firma je registrovana u Danskoj, a osnivači i vlasnici 80 posto dionica firme su Novak (40,8 %) i Jelena (39,2 %) Đoković.

Na službenoj stranici www.quantbiores.com u predstavljanju firme stoji da se bavi “razvijanjem tretmana i lijekova za retroviruse i otporne bakterije”.

“Sa našom inovativnom i pronicljivom RRM tehnologijom, nastojimo da pomognemo čovječanstvu razvijajući tretman i lijek za retroviruse i rezistentne bakterije. Naš visoko kvalifikovan tim biohemičara, fizičara, inženjera i programera neumorno je radio da dovede “QuantBioRes A/S” na čelo industrije.

Da bismo obezbijedili odlična rješenja, posvećujemo vrijeme i resurse da precizno predvidimo hemijska i fizička svojstva molekula, što može biti korisno u mnogim oblastima nauke, posebno u medicini.

U kompaniji QuantBioRes A/S radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM)”, navodi se.

A o kojim retrovirusima se radi stoji jasno u odjeljku “vijesti za javnost”. Objavljene su tri vijesti i sve tri se tiču liječenja korone.

Đoković kao osoba koja se odbija vakcinisati i na taj način svjesno ili nesvjesno daje podršku antivakserima je, dakle, osnovao firmu koja se bavi liječenjem korone, ali nudi i druge mogućnosti.

“RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima.”

“RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvidjeti bioaktivne mutacije i dizajnirati ‘de novo’ bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvidjeti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina”, navodi se.

Izvor: Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker