ŽELIM DA ME HODžA OKUPA I DA BUDE SVE KAKO ISLAM NALAŽE: Ovako je Džej govorio pred smrt – pevačev prijatelj otkriva i detalje o nasledstvu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

ČUVENI pevač Džej Ramadanovski sa svim kolegama sa estrade bio je u dobrim odnosima, a svojim dugogodišnjim prijateljstvima pokazao je da na muzičkoj sceni nema suete i ljubomore. 

 RTHTRHUETR

{module Oglas 1 – 2020}

Sa Ackom Nezirovićem, legendarni pevač Džej bio je nerazdvojni prijatelj više od trideset godina. Provodili su mnoge dane zajedno, često je Acko spavao kod Džeja u stanu na Dorćolu, odlazili su zajedno na nastupe, putovali na more…

Acko je sada progovovorio o pevačevom životu, o njegovom nasledstvu, u kakvom je stanju bivša supruga Nada, kao i po kojim običajima će Džej biti sahranjen u petak.

– Poslednji put kada smo se čuli to je bilo četiri dana pre njegove smrti. Bio je veseo, govorio je da je dobro i da jedva čeka da prođe ceo haos oko korone i da može normalno da se kreće. Voleo je da vreme provodi sa prijateljima u kafani ili sa unucima kada mu je zdravlje to dozvoljavalo – započinje priču Acko i priseća se kako je izgledala nedelja, dan kada je posetio stan u kojem je živeo Džej, a gde su ga čekale njegove ćerke Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada i prijateljica Andrijana.

{module Oglas 0 – 2020}

– Nada je bila izgubljena od šoka. Verujte mi, nju kada sam video bio sam isto u šoku. Nije ništa mogla da govori, samo je gledala u jednu tačku. Uzela je neke sedative da se smiri. Marija je jaukala i govorila “Kako ću ja bez njega”, ne može da prihvati da ga nema. Andrijana je vikala “debeli, debeli”, jer ga je ona našla u sobi. Dok je ona bila u prodavnici, on je probao da ustane, a Dara, žena koja sređuje stan, je bila u kuhinji. Krenuo je da se ispravi sa troseda i u tom položaju je izgleda zaspao – priča muzičar koji je često sa Ramadanovskim nastupao i dodaje:

Acko kaže i da je Džejevim unucima Adrianu i Darisu saopšteno da deke više nema.

– Deca su u Kotežu kod Adila. Adrian kada je imao tri godine Džej ga je vodio po kafićima, farbao ga, stavljao maske, davao pištolje koji su bili kao igračke i igrao se sa njim. Vodio ga u luna park, vozio se sa njim na onim automobilima, haos su njih dvojica pravili. Uživao je u tome da vreme provodi sa unucima – priča prijatelj pevača.

Danas se, podsetimo, prvi put oglasio Adil Maksutović koji je u braku sa starijom Džejevom ćerkom Anom. I u javnosti se pričalo o tome da Džej i Adil nisu bili su dobrim odnosima, a prijatelj sad otkriva pozadinu priče.

– Nikada nije rekao ružnu reč za Adila. Oni nisu govorili do njegove smrti. Pričao mi je: “Žao mi je Adila što je sve tako, ali nikada nisam voleo da im se mešam. Nije mi drago da čujem da on nešto njoj radi, ali sam uvek bio uz ćerku i govorio joj da treba da nađu kompromis“ – objašnjava Acko.

Džej je voleo da deli sve što je zaradio, a kada je reč o nasledstvu, prema Ackovim rečima, jedino što je ostalo od pevača koji je imao veoma bogatu karijeru je stan na Dorćolu u kojem je preminuo.

{module Oglas 2 – 2020}

– Mislim da od nasledstva nema ništa. Džej je voleo sve da deli. Pre više od dvadeset godina dok sam živeo u Beču, imao je sef u banci. Rekao mi je tada, “hajde da ideš sa mnom, u tebe imam poverenja.” Tada je imao oko 470.000 maraka, koje je prebacio u drugu banku. Nosili smo mu torbu, da ih prenese. Još mi je rekao “Džoni, ako nas neko napadne, znaću da si nas onda namestio jer si samo ti znao da idemo”. Uvek je znao da se našali. Daj Bože da je ostalo nasledstvo, da ostane deci jer su divna i za primer. Ali ne verujem da je imao nešto. Sve je delio. Džeju su pare bile papir kao svaki drugi. Govorio je “zaradio sam to da bih trošio, to ću sve da potrošim”. Nikada nije dao da se plati, a sve su bili veliki cehovi. On je bio takav. Dok mi ručamo, on ode kod konobara i plati. Bili smo na svadbi u Puli, zovem ga u tri ujutru da krenemo na spavanje. On ne ide, ostane i u dva sata popodne dolazim do recepcije, a on igra kolo sa kuvarima, konobarima i ljudima koji rade u hotelu i sve ih kiti novčanicama od pedeset evra. Kaže “neka, i oni imaju dece, mi smo uzeli pare sinoć kada smo pevali”. Takav je bio on – poručuje Acko.

Osim toga, u razgovoru navodi da će Džej biti sahranjen po običajima koje nalaže islam.

– Njegovi otac i deda su sahranjeni po islamu. Najverovatnije će Džej biti isto tako. Govorio je “želim da me Hodža okupa i da sve bude kako nalaže islam”. Našim prijateljima je to govorio. Međutim to je na porodici kako će se desiti i realizovati. Tražio je da mu svira violina i tamburica, da bude muzike. Pričao je i da obavezno popijemo rakiju za moju dušu, jer je obožavao da pije. A opet, sa druge strane, slavio je Svetu Petku jer je tu slavu preuzeo od svoje bivše supruge Nade – izjavio je dugogodišnji Džejev prijatelj.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker