Vulin: Ako su u BiH za nezavisno ”Kosovo”, ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Glasanjem za predlog po kome bi trebalo da BiH prizna lažnu državu “Kosovo”, bošnjački član Predsedništva Šefik Džaferović i bošnjačkim glasovima izabrani član hrvatskog naroda, Željko Komšić, pokazali su koliko ih ne zanima šta misle i osećaju Srbi u BiH, ali i da žele da Srbija bude raskomadana, ocenjuje ministar odbrane Aleksandar Vulin.

30d867bd7215fa6d42ffef6083e8fabd

{module Oglas 1 – 2020}

Aleksandar Vulin je upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića dokle će zalagati svoj autoritet da sačuva celovitu BiH koja ne želi celovitu Srbiju.

“Predsedniče, ako ne poštuju celovitu Srbiju i ne žele Republiku Srpsku, dokle ćemo mi morati da čuvamo celovitu BiH? Predsedniče, oprostili ste im što su pokušali da Vas ubiju u Srebrenici, nemojte im oprostiti što pokušavaju da ubiju i Srbiju”, naveo je Vulin.

{module Oglas 0 – 2020}

“Ako su u BiH za nezavisno ‘Kosovo’ ja sam za nezavisnu Republiku Srpsku”, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući odluku Komšića i Džaferovića da na vanrednoj sednici Predsedništva BiH glasaju za predlog o priznanju BiH samoproglašenog “Kosova”.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker