Vučić: Srbija plaća veoma visoku cenu što ne uvodi sankcije Rusiji

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela nijednu restriktivnu meru protiv Ruske Federacije i da joj to, “nema nikakve sumnje”, stvara mnogo problema.

„Da li nama takav stav donosi probleme? Nema nikakve sumnje, mnogo problema, od finansijskih investitora do mnogih drugih. Nema nikakve sumnje da veoma visoku cenu plaćamo“, rekao je Vučić na konferenciji za medije u Beogradu.

Osvrćući se na nacrt rezolucije Evropskog parlamenta u kom se novoizabrane vlasti u Srbiji pozivaju da uvedu sankcije Rusiji, Vučić je poručio: „Blago njima ako nemaju pametnija posla nego da šalju Srbiji pisma šta bi i kako trebalo da čini, sa nekakvim pritiscima i pretnjama.“

„Mi njih veoma poštujemo, strašno su nam važni, ali ne ljutite se, mnogo su nam važniji građani Srbije i parlament Srbije“, kazao je on.

Ukoliko rezolucija Evropskog parlamenta bude usvojena, predsednik Srbije je, odgovarajući na pitanje novinara N1, poručio da će je primiti k znanju, ali da će se rukoboditi interesima naše zemlje.

“Vas sa N1 kad slušam, meni su u poslednjih sedam godina jedno 700 puta došli razni ultimatumi, i svaki put se čudom čudite kako preživimo te ultimatume. Slobodan čovek i slobodna zemlja ne odlučuju se prema ultimatumima i prema sili šta neko predstavlja, nego prema onome što štiti, a štitimo svoju zemlju i svoje građane”, kazao je Vučić.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Ella
Ella
7 mjeseci ranije

Nece Vucic placat cujenu toga vec obicni gradjani al nisu bolje no zasluzli kad glasaju Vucica, agresor Rusija mora da Bude kaznjena zbog zlocina nad covilima Ukraine, Putin je Hitler 21 vijeka, al posto srbina ni Sama ne priznaje svoje zlocine pocinjene u Bosni I na Kosovu tokom agresije 90 God proslog vijeka, nista me ne iznenadjuje da nece da uvede sankcije rusiji

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker