Vučić: Srbija nije Crnoj Gori uzela nijedan respirator, ali spremni smo da im poklonimo pet

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode koji stižu iz Crne Gore, da je Srbija konfiskovala tri respiratora, istakavši da tako nešto nije učinjeno.

Tan2020 3 21 192653862 4 1000x0

{module Oglas 2019 – U članku 1}

– Na tržištu smo kupili kao pošteni kupac, to je saopštila i njihova posrednička kompanija. Ali spremni smo da poklonimo njihovoj vladi tri respiratora, ne moraju ništa da plate, i po još jedan respirator za Pljevlju i Bijelo Polje. Spremni smo da to poručimo odmah – rekao je Vučić, istakavši da smo “isporučili 40.000 tona hrane do sada”.

Kazao je da Srbija sa svima želi dobre odnose, i ne želi svađu sa bilo kim.

Kako je kazao, obaveza Srbije je i da pomogne “našem narodu na KiM”.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Molimo Srbe da se pridržavaju mera koje je propisala Vlada Srbije. Pomažemo i snabdevamo tržište na KiM na sve moguće načine. Verujem da ćemo potpuno stabilizovati tržište brašna u naredna dva dana – istakao je on.

Kako je kazao, “najveća obaveza nam je Republika Srpska”.

– Pomoći ćemo im sa respiratorima, zaštitnom opremom i maskama. Tražili su 27 vrsta lekova, možemo da pomognemo sa šest prioritetnih. Sve ovo dajemo za džabe – kazao je Vučić.

Rekao je da su oni tražili i stetoskope, stalke za infuziju, osnovna sredstava za rad u medicini, i da će se videti šta po tom puitanju može da se uradi.

– Pomoćićemo i Goraždu i Drvaru. Bošnjaci su tamo apsolutna većina. Ovo nije vrme kada ljudi treba da se razlikuju po veri i naciji, već treba da pokažemo da smo u stanjiu da brinnemo jedni o drugima – zaključio je on. (Blic)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.