Vučić: Srbija nije Crnoj Gori uzela nijedan respirator, ali spremni smo da im poklonimo pet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode koji stižu iz Crne Gore, da je Srbija konfiskovala tri respiratora, istakavši da tako nešto nije učinjeno.

Tan2020 3 21 192653862 4 1000x0

{module Oglas 2019 – U članku 1}

– Na tržištu smo kupili kao pošteni kupac, to je saopštila i njihova posrednička kompanija. Ali spremni smo da poklonimo njihovoj vladi tri respiratora, ne moraju ništa da plate, i po još jedan respirator za Pljevlju i Bijelo Polje. Spremni smo da to poručimo odmah – rekao je Vučić, istakavši da smo “isporučili 40.000 tona hrane do sada”.

Kazao je da Srbija sa svima želi dobre odnose, i ne želi svađu sa bilo kim.

Kako je kazao, obaveza Srbije je i da pomogne “našem narodu na KiM”.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

– Molimo Srbe da se pridržavaju mera koje je propisala Vlada Srbije. Pomažemo i snabdevamo tržište na KiM na sve moguće načine. Verujem da ćemo potpuno stabilizovati tržište brašna u naredna dva dana – istakao je on.

Kako je kazao, “najveća obaveza nam je Republika Srpska”.

– Pomoći ćemo im sa respiratorima, zaštitnom opremom i maskama. Tražili su 27 vrsta lekova, možemo da pomognemo sa šest prioritetnih. Sve ovo dajemo za džabe – kazao je Vučić.

Rekao je da su oni tražili i stetoskope, stalke za infuziju, osnovna sredstava za rad u medicini, i da će se videti šta po tom puitanju može da se uradi.

– Pomoćićemo i Goraždu i Drvaru. Bošnjaci su tamo apsolutna većina. Ovo nije vrme kada ljudi treba da se razlikuju po veri i naciji, već treba da pokažemo da smo u stanjiu da brinnemo jedni o drugima – zaključio je on. (Blic)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker