VEĆE PLATE I PENZIJE, MLADIMA 5.000 DINARA: Evo kolika su povećanja i kada kreću prijave za mlade

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Od 1. novembra idemo na povećanje penzija za 9 odsto, onda idemo od janura na još 12,1 odsto. Ukupno će povećanje penzija iznositi 20,2 i 20,8 odsto, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju. On je najavio i da će mladi dobiti po 5.000 dinara pred Novu godinu.

On je istakao da “konačno da penzionerima nešto vratimo”.

Time će prosečna penzija oko 323 evra, ili oko 38.000 dinara. Povećanje plata u javnom sektoru 12,5 odsto, u javom sektoru, za vojna lica 20-ak odsto- rekao je predsednik.

Predsednik Srbije rekao je da država u februaru i u junu već isplaćivala novac mladima i da će, pred Novu godinu, krenuti prijava za novu novčanu pomoć države.

– Daćemo pred Novu godinu, ići će prijavljivanje od 1. do 15. decembra. Onda ćemo pred Novu godinu isplatiti 5.000 dinara svim mladim ljudima koji se budu prijavili po istoj proceduri kao i ranije. To je novogodišnji poklon i to je ono što fiskalno sebi možemo da priuštimo. Računamo da je to oko 45 miliona evra i to je ono što možemo da izdržimo, a da ne pojačamo značajno deficit i na bilo koji način ugrozimo našu zemlju – rekao je on.

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Samuel
Naomi Samuel
3 mjeseci ranije

Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker