”Sutra uvodimo nove mere, molim građane da ne nasedaju na lažne vesti”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Beograd — Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je večeras da država brine o svojim građanima i pruža istinite i pravovremene informacije.

3122960015e84d5951987e634030387 v4 big

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Svim građanima Srbije želim da kažem da je njihova država tu, da o njima brine i država pruža istinite i pravovremene informacije”, rekao je Stefanović za RTS.

Povodom lažne informacije da će država uvesti policijski čas u trajanju 24 časa, Stefanović je naveo da je uhapšen Beograđanin 1986. godište koji nije izvorni autor vesti.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

“Tu vest je dobio od supruge zaposlene u jednom ministarstvu Srbije, koja takođe nije autor. Mi ćemo utvrditi ko jeste”, najavio je Stefanović.

On je kazao da želi da veruje da ta poruka nije objavljena sa ciljem da se unese panika.

“Molim građane da ne nasedaju na lažne vesti, da ih ne šire i da prate odluke vlade i države, jer je to način da zajednički pobedimo ovu bolest”, rekao je on.

Stefanović je najavio da će sutra biti održan sastanak kriznih štabova i da će biti donete nove mere.

“Procenjujemo sve, stanje i broj novozaraženih, kapacitete zdravstvenih ustanova i kapacitete države. Mi ćemo sutra popodne imati zajednički krizni štav, kojem predsedavaju predsednik i premijerka i biće donete mere”, rekao je ministar.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Upozorio je građani moraju da imaju poverenje u državu koja radi odgovorno.

“Ljudi treba da veruju državi. Sve mere donosimo ozbiljno i odgovorno. Ne da bismo ljudima otežali živote ili im napakostili, već da sačuvamo živote”, rekao je Stefanović.

“Predsednik, vlada i medicinski stručnjaci svakodnevno zasedaju i procenjujemo koje su to mere da zaštitimo živote ljudi. Mi smo i do sada predlagali mere, svako ministarstvo iz svog domena, ali na način koji najmanje utiče na živote ljudi, ali neophodne da zaštite njhove živote”, pojasnio je Stefanović.

Govoreći o nasilju u porodici, Stefanović je kazao da žene mogu da računaju na svoju policiju koja je, kako je kazao, uvek uz svoj narod.

“Svaka žena koja oseća ugroženost ne treba da razmišlja kakvo je stanje, nego da se obrati policiji”, poručio je Stefanović.

(b92)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker