Srpski istoričar otkrio planove dijela velikosrpskih krugova iz Beograda

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Srpski istoričar Aleksandar Raković ocijenio je u emisiji In4S “Srpski svijet ” da bi nakon pobjede koalicije predvođene Demokratskim frontom na izborima vladajuću Demokratsku partiju socijalista, koju u Crnoj Gori glasa preko 150 hiljada građana trebalo zabraniti.

aleksandar rakovic 696x469

Foto: Media centar Beograd

{module Oglas 1 – 2020}

Raković je u intervjuu, u kojem je iznio niz fašističkih stavova, kazao da bi legalno izabranog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, koji po Ustavu ima još tri godine mandata, nakon izbora trebalo uhapsiti, piše Pobjeda.

“Nakon što Đukanovićev režim padne, DPS treba zabraniti kao što su zabranjene mafijaške organizacije Koza nostra ili Kamora. Da li će ona djelovati ilegalno, to ne znam. Dakle, DPS treba zabraniti, a te najpoznatije osobe iz DPS-a denacifikovati ili lustrirati. Treba naći način i kako im oduzeti državljanstvo i pravo glasa i izopštenje iz društva zbog podjela i sjemena mržnje koje su posijali po Crnoj Gori. Neka vladike razmišljaju kako će im biti oprošteno, ali mi to ne treba da radimo. Ja sam za to da Đukanovića stavimo u kavez zbog zla kojeg je učinio”, rekao je Raković u toj emisiji.

{module Oglas 0 – 2020}

Srpski istoričar se založio i za formiranje takozvanog “zlatnog zatvora u hotelu “Splendid” u koji bi smjestio državni vrh Crne Gore po uzoru na takve zatvore u Saudijskoj Arabiji gdje se zatvaraju posrnuli članovi kraljevske porodice.

“Pri tom, ima mogućnosti da “Splendid* bude “zlatni zatvor” kao što je to slučaj u Saudijskoj Arabiji gdje zatvaraju bogate. I dan treba da bude hiljadu dolara i to sve treba da ide u budžet Crne Gore. To, naravno, ne treba da važi za Đukanovića već za ove druge bogataše iz DPS-a”, rekao je Raković.

Nazivajući koaliciju Za budućnost Crne Gore “našom koalicijom”, Raković je potvrdio da iza stvaranja tog saveza stoji zvanični Beograd.

“Znali smo da bi DF prešao cenzus isto kao i SNP, ali je Daka Davidović napravio taj genijalan potez jer je obuhvatio sve srpske faktore koji bi potencijalno jedva prošli cenzus. To je vrlo važno, da se srpski glasovi ne prospu”, kaže Raković.

On je preporučio da bi vlada DF-a i Demokrata trebalo da bude oročena na dvije godine i da bi u tom periodu trebalo da bude uhapšen vrh DPS-a.

“Đukanovićev režim će biti demoliran. Pitanje je kako odbraniti pobjedu i ne dozvoliti krađu izbora. Ovaj put, zbog epidemiološke situacije, glasači neće moći masovno da dolaze u Crnu Goru. Jedan prijedlog je da se oformi pokret zabrinutih građana koji će da stoje na granici i vode računa ko ulazi u zemlju. Takođe, treba spriječiti izdavanje lažnih ličnih karata”, rekao je Raković.

Navodi da, kad se razriješi pitanje Crne Gore, lakše će biti da se brani pitanje Kosova.

“Crnogorska nacija je toliko nestabilna da je povratak Crnogoraca srpstvu kao svom iskonskom identitetu nepovratan proces”, navodi on.

Ističe da je važno što su mladi izašli na ulice i pridaje značaj i mitropolitu Amfilohiju što je “obožio srpski narod” i što njegovom zaslugom sve više naroda ide u crkvu.

{module Oglas 2 – 2020}

“Ovo nisu obični izbori, ovo je odbrana identiteta i na neki način spas genocida u Crnoj Gori. Ja već sad poznajem dosta ljudi koji su morali da se isele iz Crne Gore jer su se izjašnjavali kao Srbi i samim tim izgubili posao”, tvrdi srpski istoričar.

Objašnjava da “ovaj put imamo velike šanse na izborima jer Zapad polako okreće leđa Đukanoviću”.

“Zapad nikad ništa ne radi slučajno, daje jasne znake da su okrenuli leđa Đukanoviću. Sad mu neće ni Hrvati pomoći”, zaključio je Raković.

Istražni organi Crne Gore sumnjiče jednog od vlasnika portala IN4S, Gojka Raičevića, koji je bio registrovan kao nevladina organizacija (!?) da je utajom poreza oštetio crnogorski budžet za više od 59.000 eura. Raičević je već duže u Beogradu, gdje očito ima finansijsku i svaku drugu logističku podršku.

Pobjeda je već pisala kako je IN4S svojevremeno, preko računa kompanije Atlantic News Group iz poreskog raja Delavera, finansijski pomognut rad Raičevićeve firme u Crnoj Gori, a jedno od povezanih lica, osim Miodraga Dake Davidovića bio je i Vladimir Božović, jedan od dioničara Srpske kuće. Za Vidovdan je IN4S u Beogradu pokrenuo internet televiziju, takođe potpomognut srpskim i ruskim kapitalom i logistikom.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker