Skandalozna izjava Vulina: Handke neće ništa izgubiti što neće vidjeti džamahiriju na Balkanu

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---
1264265aleksandar vu
{module Oglas 2019 – U članku 1}
“Hrabrost i mudrost su osobine koje tako bolno nedostaju poslanicima SDA u Sarajevu”, naveo je Vulin u saopćenju o odluci Skupštine Kantona Sarajevo, donesenoj na prijedlog SDA.

Vulin se sa ovakvom jednom skandaloznom izjavom koja odiše jezikom mržnje nije zaustavio pa je ocijenio da je “histerija koju je izazvala dodjela Nobelove nagrade Handkeu pokazala da mržnja koja je decenijama vodila svjetsku politiku prema Srbima i dalje živi i jača”.

Tako je Vulin stao u red srbijanskih zvaničnika s predsjednikom Aleksandrom Vučićem na čelu, a koji su izrekli hvalospjeve na račun Handkeu.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
Inače, Skupština KS danas je jednoglasno donijela odluku o Handkeu u kojoj se osuđuje dodjeljivanje Nobelove nagrade negatoru genocida u Srebrenici.

 
U deklaraciji je navedeno da je završna faza genocida upravo negiranje genocida, a da je dobitnik Nobelove nagrade za književnost u svojim javnim istupima za vrijeme agresije na BiH javno podržavao velikosrpski režim na čelu s ratnim zločincem Slobodanom Miloševićem.
{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker