Šapić: Sramota da Ugljanin usred Beograda blati Srbiju, a niko ne reaguje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Velika je sramota da Sulejman Ugljanin otvoreno iznosi separatističke stavove na javnom servisu, izjavio je danas predsednik SPAS Aleksandar Šapić.

sapic 1

{module Oglas 1 – 2020}

On je istakao da se emisija ne bi završila tako kako jeste da je on bio među gostima u studiju.

“Velika je sramota ono što se sinoć desilo u emisiji Upitnik RTS-a, gde Sulejman Ugljanin otvoreno iznosi separatističke stavove u programu, a da pored njega sede trojica političara koji se kandiduju na predstojećim izborima za najviše državne funkcije i da nijedan ne reaguje”, ocenio je Šapić, u objavi na svom Facebook profilu.

Gosti su, inače, bili Saša Radulović, Zoran Živković i Velimir Ilić.

Šapić ističe da ga nijedan od njih nije upozorio da tako ne može da se ponaša u njihovom prisustvu.

{module Oglas 0 – 2020}

“Jedno je da se politički ne slažemo, a drugo je da dozvoljavamo da usred Beograda, neko na taj način, pred milionima ljudi blati srpski narod i srpsku državu u kojoj živi, i da tako javno poziva na separtizam i ekstremizam” ističe Šapić i dodaje da je to nedopustivo.

“Da sam ja bio gost u toj emisiji, ona se sigurno ne bi završila na način kako je završena, jer bi je jedan od nas dvojice sigurno ranije napustio”, napisao je Šapić.

Ugljanin je sinoć u emisiji RTS-a izneo niz kvalifikacija o “okruženju u kome SDA ide na izbore”, poput “vladavine velikosrpske ideologije zasnovane na verskom šovinizmu, ‘nacionalfašizmu’ ‘socijalrasizmu’…”

Ponovio je svoje zahteve o specijalnom statusu Sandžaka i platformi za rešenje statusa Sandžaka i bošnjačkog naroda u Sandžaku.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker