PREMIJERKA SRBIJE BRNABIĆ TRAŽI ISTRAGU PROTIV MEDIJA IZ BIH KOJI SU “UGROZILI BEZBEDNOST DANILA VUČIĆA”?!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima, napisala je Brnabić na Twitteru

Obilježavanju neustavnog Dana RS u Istočnom Sarajevu prisustvovao je i Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je naveo Vučić, njegov sin Danilo je privatno putovao u BiH, jer “voli i poštuje Republiku Srpsku”. Medije koji su problematizirali posjetu njegovog sina optužio je da “najstrašnijim lažima vode hajku” protiv članova njegove porodice.

Jutros se ponovo ovim povodom oglasila i premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona je objasnila da je “Danilo Vučić, nažalost, štićeno lice”, što mora da bude “kao sin predsjednika”. On mora biti štićen kazala je Brnabić, zahvaljujući i “tajkunskim medijima koji su mu toliko puta crtali metu na čelu i povezivali ga sa jednim, ili drugim klanom”.

– Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osjetljivih podataka objavljuju (1) ko je u pratnji Danila; 2) čime su naoružani; (3) br. pasoša, br.mob.tel;. (marke vozila, regiustracije); (5) kada će preći koji granični prelaz – napisala je Brnabić na Twitteru.

I sve to dok je Danilo Vučić još uvijek u BiH! Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi – nek izvoli. Kako je ovako nešto uopšte moguće – upitala je Brnabić i označila Ured visokog predstavnika u BiH.

Preuzeto:Avaz

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker