Kenan Hajdarević genijalno spustio Dritanu: Jedan od najvećih kompleksaša i pajaca

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Kenan Hajdarević, koji je kao član Liberalno demokratske stranke bio poslanik u Skupštini Srbije od 2008. do 2014., na svom Twitter profilu napravio je sjajan osvrt na novog potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića, tačnije potez kojim je najprije održao sastanak sa direktorom Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), Dejanom Peruničićem, sve to fotografirao te potom najavio da ga smjenjuje s funkcije.

ghjzhzhfjk

{module Oglas 1 – 2020}

 Dritan Abazović je jedan od najvećih kompleksaša i pajaca koji se bavio ozbiljnom politikom u regionu. Taj odlazak na sastanke i slikanje onoga koga smjenjuje, to je potez osobe koja nije dorasla da vodi omanju zgradu od četiri stana, a ne jednu zemlju. Milo gospodine, napisao je Hajdarević.

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Dritan Abazović je jedan od najvećih kompleksaša i pajaca koji se bavio ozbiljnom politikom u regionu. Taj odlazak na sastanke i slikanje onoga koga smenjuje, to je potez osobe koja nije dorasla da vodi omanju zgradu od četiri stana, a ne jednu zemlju. Milo gospodine. <a href=”https://t.co/DjvJfcJDNh”>https://t.co/DjvJfcJDNh</a></p>&mdash; Kenan Hajdarević (@KenanLDP) <a href=”https://twitter.com/KenanLDP/status/1336389089403277313?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 8, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker