“JA SAM ZA SVE KRIV, PRETUKAO SAM JE, A ONA JE DIVNA” – Čedomir Jovanović pošto se potukao sa ženom: “Posvađali smo se, nije važno zbog čega”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Neću da se krijem! Idem da se prijavim! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv”, rekao je za Blic lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nakon što je obelodanjeno da se danas na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom.

Jovanovića smo u razgovoru “zatekli”, kako je sam priznao, na putu prema policiji. Vidno uznemiren, rekao je da ide da se prijavi nadležnim organima i da se neće kriti od njih.

– Istina je, potukli smo se! Idem sada da se prijavim! Neću da se krijem, ako me je već prijavila idem da se prijavim – rekao je lider LDP-a.

Na pitanje gde se sad nalazi, nije mogao precizno da odgovori.

– Ne znam gde sam! Otišao sam od kuće! Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv…- kazao jeJovanović.

Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

– Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem – rekao je Jovanović.

Kako je Blic objavio, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu. Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

Pre nego što je Jovanović potvrdio navode, kućna pomoćnica porodice negirala je da je bilo bilo kakvog sukoba između njih dvoje. Njih dvoje nisu zatečeni u stanu. Navodi će biti provereni sa svedokom. Čeda i Jelena imaju četvoro dece.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Samir
Samir
3 mjeseci ranije

Na svojoj izbornoj jedinici je dok je učestvovao na izborima imao dva glasa.Pa Čedo sad kad si je izmlatio imaćeš samo svoj glas

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker