UŽAS U NJEMAČKOJ: Čovjek iz Srbije pokušao da ubije bivšu suprugu – Htio da je zapali, a onda je ubadao nožem: Sin uspio da pobjegne iz stana

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Čovjek iz Srbije u naselju Lucern od početka decembra 2019. godine živi odvojeno od sada već bivše supruge i njihovog sina. Optilike godinu i po dana kasnije, u aprilu 2021. godine, vraća se u bivši porodični stan i tu pokušava da ubije svoju bivšu partnerku, barem je u to uveren javni tužilac.

Komšije su u ponedeljak za “Blick” rekli da je u stanu uvek bilo glasno.

– Otkad ga više nema, stvari su postale tiše – kažu oni.

On se sada nalazi na ranom lečenju na Psihijatrijskoj klinici. Srbin će u utorak morati da odgovara pred krivičnim sudom u Lucernu za pokušaj ubistva i višestruko nasilje i pretnje vlastima i zvaničnicima.

Sin je bio sam kod kuće

Kako piše u optužnici, Srbin je 14. aprila 2021. godine uveče u sopstvenom stanu zgrabio kuhinjski nož i sprej za čišćenje kočnica i odvezao se do porodičnog stana u kojem je živeo sa porodicom.

Na rođendanskoj zabavi bila je i njegova bivša supruga. Sin je porukom tajno upozorio majku da dođe kući.

Kada je ona trebalo da uđe u stan, sin je uspeo da pobegne iz njega. Istovremeno, optuženi je zgrabio svoju bivšu suprugu i uvukao je u stan. Tada je uzeo sprej, zapalio ga i usmerio ga na svoju bivšu suprugu. Njega jakna i kosa su se odmah zapalile.

Ona je uspela da pobegne u kupatilo, gde je skinula jaknu i dlanom ugasila vatru u kosi.

Ubod blokiran rukama

Uprkos tome, optuženi je nije puštao. Prema optužnici, on je nastavio da pokušava da zapali svoju žrtvu ispod vrata kupatila.

U jednom trenutku uspeo je da razvali vrata i bivšoj supruzi je razbio telefon iz ruke. Ona je tada pokušavala da pozove policiju. Uspela je da pobegne iz kupatila i otrči do vrata stana.

“Samo sam hteo da je uplašim”

Srbijanac ju je sustigao i nekoliko puta pokušao da je ubode kuhinjskim nožem koji je prethodno poneo sa sobom. Žrtva je uspela da se odbrani rukama i zadobila je poskotine po šakama i rukama.

Policija je ubrzo stigla i uspela je da ga savlada.

Optuženi priznaje “glavne karakteristike onoga što se dogodilo”. Međutim, on poriče da je hteo da ubije svoju bivšu partnerku.

Kako kaže, samo je hteo da je uplaši.

Pokušaj bekstva

Otprilike mesec dana nakon napada, Srbijanac je želeo da iz svog stana uzme medicinsku dokumentaciju. Tamo je pokušao da pobegne od policajaca. Uspeli su da ga zaustave. Pošto je pružao otpor, policajci su tada povređeni.

(Blick)

 

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Knežević Zoran
Knežević Zoran
25 dana ranije

Ako znate da je iz Srbije, što niste naveli njegovo ime i prezime? Ovo me podseća na ono vreme kada je svaki šiptarski kriminalac, silovatelj i ubica bio predstavljen kao Srbin a, svaki pošteni i civilizovani čovek kao Albanac. Tako se stiče utisak, u javnom mnenju, da si najveći trgovci drogom, kao i najveći zlikovci Srbi a šiptari prefinjen i civilizovan narod.

Spiljanac
Spiljanac
21 dana ranije
Odgovor za  Knežević Zoran

Jedi govna vlahu

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex