Tijelo mladića u dvorištu našao je komšija: Teška sudbina mladića kome su sa 12 godina pred očima stradali majka, otac i brat

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Srđan A. (32) pronađen je mrtav u lokvi krvi u dvorištu svoje kuće u beogradskom naselju Kaluđerica, a istražitelji utvrđuju da li je izvršio samoubistvo ili je eventualno žrtva zločina.

Telo je u petak oko 14 sati primetio Srđanov prvi komšija, inače socijalni radnik.

– Moj suprug je došao s posla i video je noge u njegovom dvorištu, tada se približio ogradi i prestravio se. Video je Srđana krvavog, kako bespomično leži na travi. Tada je otišao do drugog komšije i zajedno su ušli u dvorište i videli da je preminuo – kaže žena, čiji je muž našao Srđana i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Uzrok smrti se istražuje

– Lekari su samo mogli da konstatuju smrt, a moj suprug je išao na prepoznavanje tela, jer niko od mladićeve bliže porodice ne živi u blizini. Srđan je imao posekotinu na vratu. Čuli smo da je on izvršio samoubistvo – tvrde komšije.

Iako komšije veruju da se Srđan A. ubio, uzrok smrti još nije utvrđen.

– Telo je poslato na obdukciju, nakon čega će se znati na koji način je mladić izgubio život – objašnjava naš izvor.

Meštani Kaluđerice navode da je nesrećni mladić kobnog dana imao izbezumljen pogled, koji im nije slutio na dobro. Oni nam pričaju da je život pokojnog Srđana A. obeležila tragedija.

– Srđan je u julu 2002. doživeo jezivu sudbinu. Sa ocem, majkom, bratom i ujakom, kolima su pošli na godišnji pomen njegovoj babi i tada se dogodila stravična saobraćajna nesreća. Naime, na njihov automobil, kojim je upravljao Srđanov ujak, naleteo je voz. To je bilo u Kuršumliji, odakle su i rodom – kažu komšije:

– U tom sudaru Srđan je ostao bez čitave porodice. Poginuli su mu mama, tata i brat, dok su on i ujak bili teško povređeni. Sećam se da je tada bio dugo u bolnici i da su mu obe noge bile u gipsu, a imao je i problema sa kukovima.

Komšije kažu i da se nakon nesreće Srđan, koji je tada imao samo 12 godina, vratio u Kaluđericu.

– Njegov ujak je dobio starateljstvo nad njim, ali je on živeo u Austriji, pa su Srđana čuvale dve komšinice. Ubrzo su počeli problemi i Srđan je čak stavio nož pod grlo ženi koja ga je čuvala. Često ih je napadao i one su bile nekoliko godina uz njega, ali su posle otišle i bio je prepušten sam sebi – rekla je komšinica i dodala:

– Krenuo je stranputicom, počeo je da pije i da konzumira narkotike. Jednom je zapalio i kuću. Sve je gorelo, pa je vatra zahvatila i banderu sa kablovima. Nekoliko dana nismo imali ni struje.

Svi ga se plašili

Oni dodaju i da je često napadao susede i da su ga se svi plašili.

– Znao je da iskoči iz mraka, da traži pare, da prati ljude, pa smo decu ispraćali u školu da ih negde ne bi sreo. Takođe, izbo je nožem i jednog muškarca – kaže komšinica i dodaje:

– U leto 2018. napao je mog svekra i toliko ga pretukao da je čovek završio u bolnici. Jedva je preživeo, ali je umro u januaru 2019. Tada smo ga isto prijavili, bio je u pritvoru, ali su ga posle pustili.

(Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker