Švicarska / Srbijanac pao kroz prozor javne kuće i poginuo

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Muškarac koji je u petak ispao kroz prozor bordela u Cirihu i poginuo je Srbijanac (28), ali njegovo ime nije objavljeno. 

gjnrdtfgjndtzjd

Pixabay

{module Oglas 1 – 2020}

Kako je saopćila gradska policija u Cirihu, za sada nema nagovještaja o umiješanosti trećih lica i pretpostavlja se da je riječ o nesretnom slučaju.

Nemili događaj desio se u petak u 10.45 u Heringstrasse 17, u gradskoj četvrti Niderdorf. Prolaznici su ispred zgrade našli teško povrijeđenog Srbijanca, koga je hitna pomoć bezuspješno pokušavala da reanimira.

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susedne zgrade, u stanu do sobe gdje se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

“Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali”, kaže ona.

Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

“Tek tada sam shvatila šta se desilo”, kaže ona.

{module Oglas 0 – 2020}

Sirijac Javer (27) je vidio kako je muškarac pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao u vis.

Neki čovek je poslije svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susjednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu“, kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za Blik da je “čuo buku” i izašao iz radnje da provjeri šta se događa.

” Čovjek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomjerim”, kaže on.

“Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz… Nikad ga još nisam vidio u ovoj ulici”, dodaje očevidac.

Sličan incident na istoj adresi i u istoj sobi dogodio se 2017. godine, kada je poginuo profesionalni bodibilder Sandro Hofer (32). Njegova žena je tada izjavila za “Blik” da je došao u javnu kuću da nabavi drogu.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker