Srbija / “Ubio ženu pa pozvao ćerke i REKAO IM DA MAMI NIJE DOBRO”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Okrivljeni Bela Kihut je, u trenutku dok mu je prevodilac za mađarski jezik prevodio presudu, jer slabo razume i govori srpski, tiho rekao: “Ja neću doživeti…”

U kaznu će mu biti uračunato i vreme provedeno u pritvoru, od 3. februara prošle godine, do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne. Sudskom presudom, Kihutu je naloženo da plati troškove tužilaštva i Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, na početku suđenja Bela Kihut je izjavio da nije bio nasilan prema pokojnoj Gizeli i da je nije tukao.

Prema njegovim rečima, njih dvoje su se, kobnog dana, sporečkali jer je, nakon što se vratila iz prodavnice, pitao da li se našla sa švalerom i obavila sa njim šta je htela, na šta mu je ona odgovorila da je ostavi na miru. Ispričao je i da je ranije nije optuživao za švaleraciju iako je od 2016. godine sumnjao da je imala drugog.

Kako je rekao, u jednom momentu je Gizela krenula da mu oduzme telefon i on je tada odgurnuo rukama, a ona je pala između vrata i stolice. Prilikom iznošenja završnih reči ponovio je da nije želeo da ubije suprugu, niti je želeo da ona umre.

– Psovao sam je, a ona je uzela telefon i rekla da će pozvati policiju, a ja sam joj oteo telefon da ne bude “cirkusa” jer je tog dana bio ćerkin rođendan – rekao je okrivljeni i dodao da ostaje kod već iznete odbrane.

Ćerke okriljenog i žrtve, Čila Kihut i Silvija Bujdošo, kao privilegovani svedoci, potvrdile su tokom suđenja da je otac bio nasilan prema majci i da je pokojna Gizela više puta bežala od kuće. Osim ćerki, o Belinom nasilnom ponašanju prema supruzi, govorila je i Eržebet Zavarko, Gizelina rođena sestra.

Stravična tragedija se dogodila, nakon svađe supružnika, u porodičnoj kući u Temerinu, u Proleterskoj ulici broj 12. Kako su nakon zločina ispričale komšije, za nemili događaj se saznalo nakon što je Bela pozvao ćerke i rekao im da mami nije dobro. Odmah su pozvali Hitnu pomoć jer je nesrećna žena bila bez svesti. Međutim, kada je ekipa Hitne pomoći došla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt jer su na telu nesrećne žene bile vidljive brojne povrede. Odmah je obaveštena policija, telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a njenom suprugu su stavljene lisice na ruke.

Po rečima žitelja Proleterske ulice, nesrećna žena je nekoliko puta odlazila od supruga, ali mu se, kako kažu, uvek i vraćala.

(Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker