Sjeničanka S. V. M. (60) – „Izaći ćeš ti iz `Maksija` i polomiću ti vilicu”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Čačak – Osnovni sud u Čačku obustavio je krivični postupak protiv meštanke obližnje Trnave S. V. M. (60), inače, rođene u Sjenici, državljanke Republike Srbije.

Na početku postupka, nju je tužilaštvo teretilo da je počinila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 KZ, ali je tužilac podneskom od 13. oktobra prošle godine obavestio sud da odustaje od optužnog predloga, pa se postupak protiv okrivljene obustavlja, zbog nedostatka dokaza.

Inače, po optužnom predlogu OJT okrivljena S. V. M. bila je pod sumnjom da je krivično delo ugrožavanja sigurnosti počinila 15. februara 2022. godine.

Ona je terećena zbog toga što je, navodno, ugrozila sigurnost oštećene B. A. iz Čačka pretnjom da će napasti njen život i telo, na taj način što je došla na kasu pet na kojoj je radila oštećena i nakon što je otkucala račun prethodnoj mušteriji, tražila od oštećene da požuri i da joj spakuje stvari, govoreći da od `njih sa Kosova ne može da se živi, da je Albanka i Kosovarka`.

Kad je oštećena zamolila okrivljenu da je ne vređa, okrivljena se obratila: „Izaći ćeš ti iz `Maksija` i polomiću ti vilicu”, iako je znala da čini zabranjenu radnju koja predstavlja krivično delo i čije je izvršenje htela.

GZS

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker