”Sad si me video i više nikad”: Otac i brat Malčanskog berberina obišli Jovanovića u ćeliji na nagovor policije

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio

0000000bernerin 620x0

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, koji je uhapšen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja devojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno – popravnog zavoda Niš za policijsko zadržavanje, obišli su ga na kratko članovi uže porodice da bi mu doneli stvari da se presvuče.

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodelima koje je počinio.

– Nismo hteli da idemo uopšte, ne želim da ga vidim, ali su nas zamolili ljudi iz policije da dođemo i donesemo veš i stvari da se presvuče budući da njegova garderoba ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Rekao sam mu: “Kako te više nije sramota, sram da te bude”, a mlađi sin mu je rekao: “Sad si me video i više nikad”. Ni reč nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba da odgovara za to što je uradio. Da se pitam ja, trebalo bi da odgovara po turskom zakonu na vešalima – rekao je  Jovanovićev otac Duško.

{module Oglas 2019 – U članku 0}
Jovanović se nalazi sam u ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš, odakle će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

– Ne pravi nikakve probleme, u potpunosti je poslušan, izvršava sve što mu policija naloži. Jutros je doručkovao. Na nozi ima longetu jer je izvrnuo skočni zglob prilikom besktva od policije i malo je izgreban od skrivanja u šiblju – prenosi Blic.rs.

Podsećanja radi, Jovanović je uhapšen juče na groblju u Malči, u velikoj policijskoj poteri, nakon 17 dana skrivanja.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova a očekuje se da danas bude priveden u VJT Niš na saslušanje. (Novosti)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.