Otac Miloša otkrio sve: “Neka ga vehabije sada sahrane”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Miloš Žujović (25), koji je u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), prema rečima njegovog oca pre četiri ili pet godine je promenio veru, a da su ga vrbovali ljudi iz Crne Gore.

“To je sekta (vehabije). Upoznali su se preko nekog iz Crne Gore. Oženili su ga. Taj S.K. je bio sa drugaricom moje snaje u vezi šest-sedam godina i njoj je natakario hidžab na glavu. I ovoj njegovoj, od Miloša. Našli da ga ožene, tako da nema kud. Inače je bio divno dete. Posle je prešao u Novi Pazar, tamo ima dva drugara. Taj ga je u džamiji upoznao sa Igorom Despotovićem”, kroz plač govori Zoran za Informer.

Priča i da je Miloš kao dete išao u pravoslavnu crkvu.

“Čitao je molitve, dok ga nisu zašašavili. Turci su ga vrbovali. Toliko sam se plašio da ga ne pošalju negde, jer više nije razmišljao svojom glavom. Svima oni oduzimaju pamet. Pokušali smo da ga odvratimo, ali je govorio da smo mi nevernici. Govorio sam mu da je on nevernik, da je on napustio veru”, kaže otac ubijenog iz okoline Mladenovca za Informer.

Potom je otkrio kako se sin venčao sa Albankom iz Plava i kako je izgledao susret sa snajom kojoj su se videle samo oči.

“Oni su bili u Plavu, u nekoj džamiji, gde su se venčali. Ona je uzela ime Iman, a on je Salhudin, ja sam mislio Sabahudin. Nemam pojma, ništa ne znam… Sada će unuče 4. jula da napuni godinu dana. Miloš je u Novom Pazaru platio porođaj 50.000 dinara.

Kada su došli ovde prvi put, ona se već porodila. Kada sam je video, ja sam se zaljuljao! Rekao sam da se ne dolazi sa onim na glavi. Nisam ni video dete da on drži dete. Onda je ona došla i poljubila mene. Trebala je biti ovde mesec i po dana, ali je trudna, treći ili četvrti mesec, pa je otišla kod doktora u Crnu Goru”, priča Zoran.

On otkriva da je žena vodila i po zooološkim vrtovima, kao i da je hteo da ide u sinagogu.

“Dobro da je žandarm van životne opasnosti, sekiram se za njega”, rekao je otac.

U nedoumici je gde će mu sin biti sahranjen.

“Njegove vehabije sad nek ga sahrane, ovi što su ga poslali! Šta će, neće na pravoslavno groblje? Jesi napustio? Šta će ovde? Ne znam, nisam normalan. Ne znam šta ću”, dodaje na kraju otac za Informer.

Informer

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex