Otac braće Hofman je čuveni bokser! Sinova se odrekao preko novina: “Beograd je pun takvih foliranata”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

On je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji, gde je bez zadrške pričao o svojim sinovima kojih se pre toga odrekao i preko novina

Nekadašnji prvak Balkana u boksu Miodrag Vidović, poznat kao Miško Hofman, otac je Miljana i Ljubana Vidovića koji su juče, 10. novembra, uhapšeni u jednom restoranu u Beogradu na vodi.
On je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji, gde je bez zadrške pričao o svojim sinovima kojih se pre toga odrekao i preko novina.

  • U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu,  Miljan je imao i koncerte.

Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine. Kad je Miljan napunio 19 i uzeo 20. godinu, dolazi upis na Medicinski fakultet u Novom Sadu. Postao je juniorski prvak sveta i rekao je “Ćale, ja hoću medicinu”. Slomio je nogu na jednom meču u Novom Pazaru, gde je video šta je doktor – kazao je Miodrag.

  • Moj teški život i siromaštvo su me naučili da niko ne može da mi podvali. Oni su podvodljivi i naivni, naleću na mine. Ja sam došao ovde da kažem, kunem se da ću svu istinu ovde da pričam. Oni su mladi, nadobudni, puni sebe, neće da slušaju

Na pitanje da li su njegovi sinovi oteli čoveka u Bijeljini, Miodrag je rekao:

  • Moji sinovi moraju da odgovaraju! Oni su toliko dela napravili, gospodine Mariću. Oni moraju da idu u zatvor, oni žive u iracionalnom svetu – objasnio je Miško Hofman prilikom gostovanja na Hepiju.

Inače, braća Hofman će biti saslušani 12. novembra, u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva, a potom će se odlučiti o podnosšenju predloga za pritvor.

U daljem toku postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo će saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze, a radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti u saradnji sa tužilaštvima da prikuplja i ostale dokaze, tačnije da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u njihovim radnjama i za sada NN lica stiču obeležja i nekih drugih krivičnih dela, a o čemu ce takođe javnost biti blagovremeno obaveštena.

(Telegraf.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex