Niko nije htio da mi pomogne: Dramatična ispovijest djevojke kojoj su sipali u piće drogu za silovanje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvijek ostati u najgorem sjećanju.

Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti svoje drugarice pošteđena je najcrnjeg scenarija, prenosi Blic.

Čačanka M. N. se prisjetila dramatične noći, a sjećanja su ponovo izmamila suze na lice.

– Bili smo na jednom veselju gdje smo, kada se proslava završila, odlučili da nastavimo provod u jednom kafiću. Poslije nekog vremena društvo se razišlo, a ja sam ostala sama sa drugaricom. Moje piće je stajalo na šanku dok smo nas dvije igrale.

Kad je drugarica otišla do toaleta iskoritila sam priliku i uzela piće u jednom trenutku i popila, a onda sam osjetila kao da gubim tlo pod nogama. Počelo je da mi se vrti u glavi i da me hvata nesvjestica. U magli sam primjetila da nekoliko mladića, njih četvorica, pravi obruč oko mene i postaju navalentni i počeli fizički da nasrću – kaže ova Čačanka.

Njena slamka spasa bila je prijateljica koja je odmah primjetila da se nešto čudno dešava, jer te mladiće nisu poznavale.

Iako sitne građe uspjela je da im se odupre i izvuče M. N. i izvede je napolje.

Ono što je poražavajuće jeste da niko drugi iz tog lokala nije prišao djevojci da je zaštiti, već su svi “gledali svoja posla”.

– Ona, koja je bila sitne građe, pokazala nevjerovatnu snagu i hrabrost da je sa njima ušla u sukob samo da me izvadi iz pakla u kom sam se zadesila. Međutim agoniji tu nije bio kraj. Kako me je drugarica izvela napolje, tako sam počela da padam u nesvijest, sjela na ivičnjak i rekla “ja dalje ne mogu”. Ona je smogla snage da me dovede do kuće, otključala vrata i smjesti u krevet. Tih dana ja nisam znala za sebe, kao da sam imala amneziju svega što mi se dešavalo u prethodnom periodu – istakla je ona.

Potražila je i stručnu pomoć kako bi se što prije vratila na kolosijek, ali saznanja do kojih je došla ostavila su je u šoku.

– Rekli su mi da se radi od drogi za silovanje, djeluje tako kao da imate prekid filma. Prilikom konzumacije ne osjećate bilo kakav miris i ukus, to saznanje me dovelo do zaprepašćenja.

Ja sam iz porodice u kojoj su roditelji govorili nemoj da uzimaš od svakoga piće, ne sluteći da može dovesti do ovoga čak i kad pijete svoje piće. Nisam vodila računa da je piće koje sam dobila u limenci bilo otvoreno ili zatvoreno, sok koji sam pila je pola sata stajao na šanku i nisam mogla da posumnjam da tako nešto može da se desi – kaže Čačanka.

Tek nakon 72 sata ona je počela da se prisjeća svih detalja te večeri i osoba koje su pokušale da je okruže.

M. N. poručuje da je ovo za nju jedno jako ružno iskustvo kojeg ne želi da se prisjeća, i apeluje na sve djevojke dok izlaze u grad, poučene njenim iskustvom, obrate pažnju, gdje i sa kim se druže, na kakva mjesta izlaze i šta piju.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker