NIKAD VIĐENI SNIMAK IZ “RIBNIKARA” Mali Andrija i Ema koje je ubio dječak ubica zbijaju šale na odmoru nasmijani, prizor tjera SUZE NA OČI (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prošlo je pet meseci od nezapamćenog masakra, kada je učenik sedmog razreda pucnjima iz pištolja ubio 9 svojih vršnjaka i radnika obezbebeđenja, ranio petoro dece i nastavnicu istorije.

Dečak ubica nalazi se u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je u pritvoru i njegov otac Vladimir K. koji se tereti da je oružje kojim je masakr počinjen držao neobezbeđeno.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i novi snimak tragično stradale dece u ovoj školi, Eme Kobiljski i Andrije Čikića.

Na snimku se vide prizori školske igre i radosti na odmoru, koje je prekinuo njihov drug iz klupe 3. maja ove godine.

Dečak ubica svedočio u postupku protiv oca

Podsetimo, dečak ubica je 18. jula davao iskaz u svojstvu svedoka u krivičnom postupku protiv njegovog oca.

Njegovo ispitivanje je trajalo četiri sata, a odgovarao je na pitanja tužioca, advokata oca, kao i advokata roditelja ubijene dece, u vezi oružja koje pripada njegovom ocu, a kojim je u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio osam devojčica, jednog dečaka i čuvara škole.

Takođe, dečak ubica je odgovarao i na pitanja o tome zbog čega je počinio masakr.

  • Izjavio je da se kaje. Nije želeo da vidi slike drugova koje je ubio i u objašnjenju je rekao da mu je neprijatno – kaže izvor “Blica”.

Dečak ubica je utvrdio da mu “nije bilo lako da dođe do oružja”. Sef s pištoljem je bio postavljen veoma visoko, skoro pri plafonu, a morao je da sazna i šifru za otključavanje.

  • Kad ga je tata otključavao video sam da je šifra 637 – objasnio je dečak ubica kako je došao do oružja.

Dečak ubica je u iskazu potvrdio da njegov otac voli oružje i da ga je vodio u streljanu. Ipak, rekao je da mu prvi kontakt s oružjem nije omogućio otac, već instruktor u streljani. Opisao ga je kao mršavog, sedog, kratke kose i srednjih godina. Obučavao ga je na pištolju “glok”, a povremeno je bilo i drugih instruktora čija imena ni ne zna.

@andre___05668 #andrijacikic🕊 #emakobiljski🕊🕊 ♬ suara asli – Андраivana

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sandzaklija montenegro
Sandzaklija montenegro
2 mjeseci ranije

…Tuga do neba,…velike boli,za svakog onog što djecu voli…djeca naša lijepa,…ugašeni zivoti,uvenuli behar ni pupoljak savio nije…onaj što im prekinu život,isto dijete,neodraslo,drugar njihov…
…ej,živote, ej,sudbino zašto nijesi svima lijepa…

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.