NAJNOVIJI DRAMATIČNI SNIMCI SA SPLAVA KOJI JE NOĆAS TONUO U BG: Policija stigla za 7 minuta! Očevidac tvrdi sve je počelo ovako?!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Počela je rasprava, tuča, sukob sa obezbeđenjem. Tada su svi krenuli odjednom da izlaze sa splava. Kako su svi počeli da se guraju splav je počeo da tone, a most da puca. Svi su krenuli da vrište i plivaju. Baš je bilo jezivo…

BEOGRAD – Poznati splav “Kartel” u Beogradu sinoć je počeo da tone i potpuno se nakrivio.

Prilaz do splava je u potpunosti potonuo, a deo gostiju krenuo je ka obali kroz mrkli mrak i ledenu vodu. Na snimku se čuje žamor, vika, cika i vrisci devojaka.

Sa splava koji je noćas potonuo evakuisano je više od 30 mladih, a dvoje maloletnih prevezeno je na VMA.

Beogradski splav “Kartel” potonuo je noćas nakon što je na njemu izbila tuča, a potom se napravila gužva na mostiću do su ljudi izlazili sa njega. Dvoje maloletnika (17) zbrinuto je na VMA zbog alkoholisanosti.

Evakuisano je više od 30 mladih, a samo pukom srećom nema ozbiljnije povređenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MediaPortal (@mediaportaltv)

Deset maloletnika zbrinuto je na licu mesta i roditelji su došli po njih.

Sve je počelo dojavom o tuči na splavu i na licu mesta su bili pripadnici žandarmerije, rečne policije i 25 pripadnika vatrogasno-spalilačke ekipe, koje su intervenisale i izvlačile iz Save one koji su skočili u reku i pokušavali da doplivaju do obale.

Mnogi su skakali u vodu kako bi doplivali do obale.

Žurka je trebalo da traje do dva sata, oko jedan su nas izbacili. Ja sam bio prvi koga su izbacili sa splava. Iz obezbeđenja nisu hteli da mi kažu zašto nas izbacuju. Izbacili su još nekih 10-tak ljudi, a onda je počela rasprava, tuča, sukob sa obezbeđenjem.

Tada su svi krenuli odjednom da izlaze sa splava. Kako su svi počeli da se guraju splav je počeo da tone, a most da puca. Svi su krenuli da vrište i plivaju. Baš je bilo jezivo – ispričao je noćas očevidac.

On je rekao da se zabrinuo za svoje drugare koji su bili nedostupni u trenutku kada je splav potonuo.

Bilo je nas 15-tak drugara, sobzirom da sam prvi izašao, gledao sam šta se dešava, a kada je počeo da tone pozvao sam ih telefon ali svi su bili nedostupni. Baš sam se uplašio, pomislio sam da neće izvući živu glavu. Ipak dobro se završilo – dodao je ovaj mladić.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: SĐP

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex