KO JE BIO MILAN LAĆA RADULOVIĆ: Smrt brata i majke obeležili njegov život, a maloletan je bio u kandžama droge

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu.

Milan Radulović Laća bio je tekstopisac i sarađivao je sa većinom estrade sa kojom je radila i njegova pokojna majka Marina Tucaković.

Otvoreno je pričao o životu njegove porodice, kao i problemima kroz koje je prolazio dok je bio, kako je i sam rekao u kandžama droge.

Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto… To je najopasnija droga – pričao je on jednom prilikom.

U Laćinom životu desila se velika tragedija, kada je njegov brat Miloš Radulović, preminuo sa svega 24. godine 2008. godine.

Na današnji dan, 1. 12. 2008, preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da, kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa nije dogodilo. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati… Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat – napisao je Laća na svom Tviteru pre samo dve nedelje.

Laća je u svojim poslednjim izjavama govorio o svojoj boli zbog smrti majke.

– Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine – napisao je Laća, i dodaje:

Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem – objasnio je Laća tada.

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker