KALINIĆ OSUĐEN KAO HULIGAN – USLOVNA I ZABRANA UTAKMICA: Glumac i voditelj moraće u policiju svaki put kad igra Zvezda!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Završeno je suđenje za tuču na derbiju

Glumac i voditelj Milan Kalinić osuđen je na kaznu zatvora od 10 meseci zbog tuče na košarkaškom derbiju. Kazna je uslovna, odnosno neće biti izvršena ako u roku od dve godine ne učini krivično delo.

Moraće da plati i 100.000 dinara.

Sudija Višeg suda u Beogradu, Aleksandar Trešnjev izrekao je Kaliniću i meru zabrane prisustvovanja košarkaškim utakmicama KK Crvena zvezda u trajanju od godinu dana.

Sudija je naveo i da Kalinić pred svaku utakmicu ovog košarkaškog kluba mora da se javi u policijsku stanicu i tamo provede tačno onoliko koliko utakmica traje. Ovo je mera koja se obično određuje osuđenim huliganima.

Podsetimo, Kalinić je osuđen za nasilničko ponašanje na utakmici između Zvezde i Partizana u Pioniru 6. aprila 2019. godine.

Sud je utvrdio da je pred početak utakmice prišao Daliboru Krkoviću, navukao mu jaknu preko glave i udario ga pesnicom.

Milan Kalinić je u svojoj odbrani u završnoj reči kazao kako je video da oštećeni (Dalibor Krković) napada njegovog prijtelja Marka i da se u ceo incident uključio iz najmoralnijih i ljudskih pobuda da zaštiti svog druga. Takođe, naveo je da se do trenutka incidenta šalio i davao izjave, a potom je citirao Đorđa Balaševića:

“Verujem, cenjeni sude, da dobro poznaješ ljude, vi barem imate posla, jer ćud je ćud a sud je sud. Verujem, cenjena glavo, da si i učio pravo, da svakom sudiš pošteno…”, izrecitovao je Kalinić.

(Mondo/Kurir)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker