ISPITUJE SE DA LI JE OTAC DJEČAKA UBICE ZLOSTAVLJAO I ZAPUSTIO SINA – Oglasilo se tužilaštvo povodom ubistava u OŠ “Vladislav Ribnikar”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Više javno tužilaštvo u Beogradu ispitaće da li je V.K. otac dečaka ubice zapuštao i zlostavljao sina, saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju, biće ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Paralelno sa tim, u toku je pretkrivični postupak protiv majke vodi se u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Ona je pre dva dana saslušana u policijskoj stanici gde je odgovarala na pitanja koja se odnose na ponašanje dečaka i odnosa u porodici.

Predistragu o slučaju majke dečaka ubice vodiće Više javno tužilaštvo u Beogradu, nakon što preuzima slučaj od Prvog osnovnog tužilaštva radi koncentracije dokaza, jer se pred VJT u Beogradu već vodi krivični postupak protiv dečakovog oca.

Majka saslušana u policiji

Podsetimo, majka dečaka ubice, saslušana je pre dva dana u Policijskoj upravi Beograd gde je morala da odgovori na 10 pitanja koje su joj postavili policijski službenici. Ona je saslušana kako bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja dečaka, a u narednim danima ona će biti saslušana i u tužilaštvu.

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M. K. da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ “Vladislav Ribnikar”, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Zločin

Dečak ubica (13) je u OŠ “Vladislav Ribnikar” 3. maja. 2023. godine, lišio života devet osoba i ranio još četvoro, od kojih je jedno preminulo.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Povezani članci

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker