”KAFANA STRAVE” – Kriminalac iz Srbije koji je u kući zarobio tri muškarca i dve žene i terao ih da se prostituišu dobio DEVET GODINA

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Presuda Višeg suda zbog zarobljavanja ljudi prvi je pravosnažno okončani proces za to krivično delo u srpskom pravosuđu, pa će Valjevac Vladan Tulimirović (66), zvani Megas, sledećih devet godina i dva meseca provesti iza rešetaka zbog radnog iskorišćavanja i primoravanja na prostituciju nekoliko osoba.

dsadfghgfdsfgh

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Pre nego što je uhapšen u aprilu 2016. godine, ovaj višestruko osuđivani kriminalac za privredni kriminal, prevare, nasilje i napad na policajca, puna dva meseca je u svom objektu na putu Valjevo – Loznica pod ključem držao i zlostavljao petoro ljudi, koje je prethodno prevario angažujući ih za konobarski posao.

Naime, prilikom racije u Megasovoj “kafani strave”, policija je otrkila trojicu muškaraca u tridesetim godinama, od kojih je jedan osoba sa invaliditetom.

Njih trojicu je Tulimirović držao zaključane i primoravao ih na konobarisanje, bez plaćanja tog prinudnog rada.

Pored njih, tada je pronađena devojka (19) koju je Megas prisiljavao na rad i prostituciju, kao i žena (55) koju je Tulimirović pored prisiljavanja na prostituciju i silovao.

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Presuda kojom je pravosnažno osuđen na devet godina i dva meseca zatvora, prva je takve vrste u nekom okončanom predmetu u srpskom pravosuđu, s obzirom na to da uz segmente koji se odnose na seksualnu eksploataciju i posredovanje u prostituciji sadrži i krivicu za radnu eksploataciju u sklopu trgovine ljudima.

U postupku pred Višim sudom, prvi put je primenjen i institut posebno osetljivog svedoka, tako što su svedoci-oštećeni saslušavani u posebnoj prostoriji, bez prisustva okrivljenog i njegovog branioca. Njihov iskaz je sniman, a zatim korišćen u postupku. Inače, pre hapšenja, kako su naveli izvori iz istrage, praktično se godinama znalo da u Megasovoj kafani se mogu naći mahom starije prostitutke iz Valjeva, a njihove usluge on je naplaćivao pet, 10 ili 20 evra, u zavisnosti od toga šta je mušterija tražila.

U “kafani strave”, koja je prethodno bila Tulimirovićev veletrgovinski objekat, policija je nakon hapšenja pronašla prostoriju opremljenu kao seks-šop, sa gomilom seksualnih pomagala uključujući i sado-mazo opremu poput bičeva i lanaca, kao i četiri klijenta kod jedne od zarobljenih žena.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Izvor:Blic

 

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.