Žena heroj dr Ćeranić : Smenjena sam jer sam govorila istinu!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Heroina Novog Pazara, dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u tom gradu bila jedini infektolog u OB Novi Pazar, smenjena sa funkcije načelnika. Ona je ovu informaciju potvrdila za naš portal, iako direktor tamošnje bolnice kaže da ta informacija nije tačna, već da je dr Ćeranić otišla na odmor.

tfhbtru76wzhrt

{module Oglas 1 – 2020}

Bruka srpskog zdravstva i države, žena heroj, jedini infektolog u Novom Pazaru i v. d. direktora tamošnje Opšte bolnice neće više obavljati ovu funkciju.

 Da, tačno je, smenjena sam – poručila je za Direktno dr Lejla Ćeranić, dodavši da nije upućena u razlog njene smene. 

Doktorka nije stupila u kontakt sa direktorom bolnice dr Mahmutovićem, jer kako kaže, razlog je ne zanima.

Kako bi građanima bolje objasila situacija u kojoj se nalazi, dr Ćeranić je citirala lekara koji, prema njenim rečima, ima iskustva na mestu rukovodioca Zdravstvenog centra, a koji kaže: 

 Kada načelnik ide na godišnji odmor ne mora da se imenuje novi načelnik. To može da se prenese usmeno ili ako nalaže protokol, onda se i napiše rešenje onome koji nekog menja da ga zamenjuje do povratka sa odmora, a čelniku se nikako ne daje rešenje o razrešenju sa funkcije načelnika, odnosno ne poništava se prvobitna odluka o postavljanju za načelnika. To se nikad nikom nije do sad desilo. Ovo je pokušaj obmane javnosti ili vađenje iz haosa. Ovo je dno dna i zaluđivanje toliko puta izmanipulisanog naivnog naroda. 

{module Oglas 0 – 2020}

Podsetimo, ova hrabra doktorka je duži vremenski period bila je jedini infektolog Infektivnog odeljenja u OB. Tokom najkritičnijih trenutaka koronavirusa koji je pogodio bolnicu, ona je svakodnevno bila na prvoj liniji odbrane.

Putem društvenih mreža, Novopazarci su ovaj hrabroj doktorki uputili podršku i poručili da će u znak zahvalnosti za sve što je i prethodnih dva meseca uradila da spasi živote građana Novog Pazara i Sandžaka stati u njeni zaštitu.

Zanimljivo da je povodom ove informacije, direktor OB Novi Pazar dr Meho Mahmutović je demantovao njenu smenu.

– Netačne su informacije da je dr Lejla Ćeranić razrešena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja. Ono što je istina, jeste da je Ćeranićeva tražila godišnji odmor i to od subote pa je na njeno mesto imenovan vršilac dužnosti, a jedini specijalista koji može da je zameni je Binela Mavrić koja je inače zamenica načelnika Bušata i imenovana je dok je Ćeranićeva na 15-to dnevnom odmoru – kazao je on. 

Mahmutović je pojasnio da se radi o standardnoj proceduri i da će nakon povratka sa odmora ona biti vraćena na svoje radno mesto.

Ipak, naša heroina se javila redakciji Direktno i otkrila pravu istinu o smeni sa funkcije načelnice OB Novi Pazar.

(Direktno.rs)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker