Za pogibiju predsednika opštine Tutin sudiće se u Višem sudu u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Šta je stvarni uzrok saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević, pitanje je koje dve i po godine čeka odgovor.

obavestenja 573

{module Oglas 1 – 2020}

Predmet o ovom slučaju, koji je izazvao brojne spekulacije, nalazio se u Sudskoj jedinici, novopazarskog Osnovnog suda, u Tutinu. Ta informacija je, tek, obelodanjena.

Tutinska sutkinja Vina Veljović je 11. marta donela rešenje kojim se ta Sudska jedinica „oglašava stvarno nenadležnom“ za vođenje postupka protiv okrivljenog Fadilja Preljića iz Tutina „zbog krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja“. I da se po pravosnažnosti „ovog rešenja“ predmet dostavi Višem sudu u Novom Pazaru „kao stvarno nadležnom sudu“.

{module Oglas 0 – 2020}

U obrazloženju, sutkinja Veljović je navela da je pre otvaranja glavnog pretresa, zamenik osnovnog javnog tužioca iz Novog Pazara „predložio sudu da donese rešenje, kojim će se oglasiti nenadležnim u ovoj pravnoj stvari, bez obzira na postojeći pravni akt i spise predmeta dostaviti na nadležnost Višeg suda u Novom Pazaru“.

Saobraćajna nesreća se dogodila 12. oktobra 2017. godine, na putu Tutin-Novi Pazar i Kučević je, posle nekoliko sati, podlegao povredama u novopazarskoj Opštoj bolnici. Preljić je upravljao vozilom marke „škoda“. Šemsudin Kučević je skoro dve decenije bio predsednik opštine Tutin i jedan od najbližih saradnika predsednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina. (Danas)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker