Vučić: Jedino što se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam, pa posle toga kući

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je smatrao da je važno da obavesti javnost da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom.

GHKHK786767

{module Oglas 1 – 2020}

Vučić je podsetio da pre dva meseca, kada se on nije dobro osećao, nije želeo da obaveštava javnost, ali da su potom društvene mreže bile pune vesti o tome, te da je sada shvatio da treba da obavesti javnost o zdravstvenom stanju sina, u jednoj rečenici.

– Smatrao sam da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i vise ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam, to je da ću dočekati da ode na Sajam, posle sajma će ići kući – rekao je Vučić.

{module Oglas 0 – 2020}

Predsednik je tako odgovorio na pitanje da li smatra da su pojedini mediji, i provladini i opozicioni, koji prethodnih dana nisu poštovali privatnost Vučićeve porodice i bavili se zdravstvenim stanjem njegovog sina Danila, koji je zaražen korona virusom, prešli granicu dobrog ukusa, ali i prekršili osnove novinarskog kodeksa.

Na pitanje o kontaktima koje je imao i eventualnom testiranju, a povodom informacije da je njegov stariji sin pozitivan na koronu Vučić je rekao i da je odmah pošto je njegov sin primljen na Infektivnu kliniku razgovarao sa dr Goranom Stevanovićem i da mu je odgovrio na sva pitanja o mogućim kontaktima.

On je rekao i da svaki dan razgovara sa lekarima i “onog sekunda kada budu mislil da postoji bilo kakva sansa da sam zarazen biću testiran, a posledice bi bile teže od izolacije”.

{module Oglas 2 – 2020}

– Dok Danilo ne pobedi, ja ću brinuti svoje brige, a to se neće odraziti na posao koji obavljam”, rekao je Vučić, ističući da korona u Srbiji neće nikoga pobediti pa ni njega, iako je, kako je rekao, “razoren” udarima političkih protivnika, koji nijednu bolnicu nisu napravili – rekao je Vučić.

Kazao je i da se sa sinom video, ali da se pridržavao svih preporuka i bio na značajnoj udaljenosti od njega.

– Video sam sina i volim ga beskrajno, i neću zbog toga da Vam se pravdam, ali sam ga video i bio na značajnoj udaljenosti od njega – rekao je Vučić.

Vučićev sin Danilo zaražen je korona virusom, a klinička slika je takva da se leči na Infektivnoj klinici u Beogradu.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker