Vučić: Jedino što se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam, pa posle toga kući

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je smatrao da je važno da obavesti javnost da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom.

GHKHK786767

{module Oglas 1 – 2020}

Vučić je podsetio da pre dva meseca, kada se on nije dobro osećao, nije želeo da obaveštava javnost, ali da su potom društvene mreže bile pune vesti o tome, te da je sada shvatio da treba da obavesti javnost o zdravstvenom stanju sina, u jednoj rečenici.

– Smatrao sam da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i vise ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam, to je da ću dočekati da ode na Sajam, posle sajma će ići kući – rekao je Vučić.

{module Oglas 0 – 2020}

Predsednik je tako odgovorio na pitanje da li smatra da su pojedini mediji, i provladini i opozicioni, koji prethodnih dana nisu poštovali privatnost Vučićeve porodice i bavili se zdravstvenim stanjem njegovog sina Danila, koji je zaražen korona virusom, prešli granicu dobrog ukusa, ali i prekršili osnove novinarskog kodeksa.

Na pitanje o kontaktima koje je imao i eventualnom testiranju, a povodom informacije da je njegov stariji sin pozitivan na koronu Vučić je rekao i da je odmah pošto je njegov sin primljen na Infektivnu kliniku razgovarao sa dr Goranom Stevanovićem i da mu je odgovrio na sva pitanja o mogućim kontaktima.

On je rekao i da svaki dan razgovara sa lekarima i “onog sekunda kada budu mislil da postoji bilo kakva sansa da sam zarazen biću testiran, a posledice bi bile teže od izolacije”.

{module Oglas 2 – 2020}

– Dok Danilo ne pobedi, ja ću brinuti svoje brige, a to se neće odraziti na posao koji obavljam”, rekao je Vučić, ističući da korona u Srbiji neće nikoga pobediti pa ni njega, iako je, kako je rekao, “razoren” udarima političkih protivnika, koji nijednu bolnicu nisu napravili – rekao je Vučić.

Kazao je i da se sa sinom video, ali da se pridržavao svih preporuka i bio na značajnoj udaljenosti od njega.

– Video sam sina i volim ga beskrajno, i neću zbog toga da Vam se pravdam, ali sam ga video i bio na značajnoj udaljenosti od njega – rekao je Vučić.

Vučićev sin Danilo zaražen je korona virusom, a klinička slika je takva da se leči na Infektivnoj klinici u Beogradu.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker