VSS: Ko je dozvolio Mitroviću da sleti helikopterom u kasarnu u Novom Pazaru

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vojni sindikat Srbije javno je pitao predsednika Srbije ko je dozvolio vlasniku kompanije Pink Željku Mitroviću da u petak 24. aprila, privatnim helikopterom sleti u krug kasarne u Novom Pazaru, da se po kasarni neometano kreće i rukuje se sa pripadnicima vojske deleći im zaštitne maske.

fghdt786e5uedtr

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Iako su, kako su naveli u saopštenju, “navikli da aktuelni ministar odbrane i kum Željka Mitrovića, svakodnevno bruka časnu srpsku vojsku, i da svojim estradno-patrioskim istupima poštene srpske vojnike stavlja na stub srama da im se smeju u regionu i širom sveta… ovim činom otišlo se korak dalje iza crvene linije”.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Vojni sindikat je u pismu pitao ko je dao dozvolu civilu da sa civilnom letelicom sleti u krug kasarne u kojoj važe posebna pravila pristupa naročito u vanrednom stanju i zašto nisu poštovane bezbednosne procedure u vreme pandemije.

Vojni sindikat pozvao je predsednika države da podrži formiranje nezavisne komisije koja će preispitati sposobnosti ministra odbrane da na dalje obavlja važnu državnu funkciju, navedeno je u saopštenju. (Beta)

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex