Volonteri Kancelarije za mlade Sjenica prikupljaju pomoć za najugroženije porodice u Sjenici

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Volonteri Kancelarije za mlade Sjenica, nakon uspešno podeljenih 145 paketa koje su uspeli da obezbede uz pomoć velikog broja donatora, a uvidevši da postoji još porodica u Sjenici kojima je potrebno podeliti pakete osnovnih životnih namirnica, odlučili su nastaviti svoju humanitarnu akciju.

91564878 226035341844348 7732306545853071360 n

{module Oglas 2019 – U članku 1}

„U prethodna četiri dana obišli smo preko 140 porodica širom Sjenice, kako u gradu, tako i na selima. Videli smo veliki broj porodica kojima je potrebna pomoć, među kojima se nalaze i porodice sa velikim brojem dece, deca koja žive bez jednog ili oba roditelja, a i naši najstariji sugrađani koji žive sami. Imali smo čak situaciju da smo prilikom podele paketa obišli jednu našu stariju sugrađanku.

Čim smo otvorili vrata, videli smo da je poprilično hladno unutra. Naši volonteri su ušli u njenu kuću, založili joj vatru, uneli drva, pripremili supu i čaj, i kroz razgovor sa njom videli da nju zapravo niko ne posećuje danima, i da je prepuštena sama sebi.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Osetili smo grižu savesti i tada smo odlučili da redovno posećujemo sve porodice koje se nalaze na našem spisku. Molim sve naše sugrađane da se sada svi ujedinimo, svi pomognemo jedni drugima, onoliko koliko smo u mogućnosti, jer smo uočili da samo jednim paketom možemo usrećiti celu porodicu.

Pokažimo da Sjenica kuca jednim srcem!“, navodi koordinator Kancelarije za mlade Sjenica – Emin Pećanin.

Ovom prilikom apeluju na sve sugrađane koji se nalaze u Sjenici ili dijaspori, a koji su u mogućnosti, da pomognu, da se jave na broj telefona +381/60-090 57 27 ili preko Instagram stranice @sjenicakzm.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex