Volonteri iz Novog Pazara sa donacijama stigli do zdravstvenih ustanova u Novoj Varoši i Prijepolju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Frizer iz Novog Pazara Rešid Hanić zajedno sa svojim kolegama, organizovao je humanitarunu akciju, kojom su donirali neopphodnu opremu novovaroškom Domu zdravlja.

frizeri nova varos{module Oglas 1 – 2020}

U okviru ove pomoći, uručili su troje kolica, tri inhalatora, blizu hiljadu pari rukavaica i maski. Oprema je namenjena pacijentima i medicinskim radnicima ove zdravstvene ustanove.

„Nastavljamo našu humanitarnu misiju, pa ćemo uručiti potrebnu opremu i Domu zdravlja u Prijepolju“, rekao je Hanić, jedan od organizatora ove akcije.

Rešid sa svojim saradnicama Selmom Hanić i Nermom Zečić već duže vreme pomaže kao volonter, pa su nedavno u jednom danu preko društvenih mreža sakupili 36.000 evra.

GHFHTRZ567Z5

{module Oglas 0 – 2020}

„Naš cilj je da pomažemo, da podstičemo omladinu da pomognu drugima, jer svako od nas može pružiti skromni doprinos u borbi protiv korona virusa, što ughroženima znači puno”, zaključio je Hanić.

Akciju su podržali i Novovarošani koji su za kratko vreme skupili značajna novčana sredstva od kojih je nabavljena zaštitna oprema za lekare i medicinsko osoblje.

U ovoj akciji učestvovalo je oko 15 ljudi, koji su se organiozovali, radi se o našim prijateljima i poznanicima sa kojima smo ceo posao završili za samo par sati, preko telefona“, rekao je frizer Arnel Pučić, jedan od učesnika u ovoj akciji.

Inače, ovi mladi ljudi do sada su donacijama pomogli bolnice u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu, a pomoć će biti uručena i prijepoljskom Domu zdravlja.

GZS i PP Media

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker