U LONCU SA CVEĆEM OTKRIVENI PREDMET KOJI PRIPADA MATEJU I PATIKA? Hrvatski mediji prenose reči svedoka sa Sava promenade: “NEŠTO JE NAĐENO”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Okupljeni očevici na Sava promenadi kažu kako su videli da su policajci iz “velikog lonca za cveće” uzeli jedan sitni predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu, piše Slodobna Dalmacija.

Veliki broj policajaca, kao i ronioci, nalaze se na Sava promenadi.

U blizini restorana Sava Nova nalaze se i stepenice koje vode u reku, a jedan od poslednjih snimaka prikazuje mušku osobu kako upravo tim stepenicima ulazi u Savu, podseća portal Slobodna Dalmacija.

Područje oko reke osigurava troje policajca i ne dozvoljavaju nikome da priđe bliže. Na platou uz reku nekoliko osoba istražuje i sve snima. Okupljeni očevici su rekli, piše portal, kako su videli da su policajci iz “velikog lonca za cveće” uzeli “jedan sitni predmet” za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu.

Navodno je pronađena i patika

“Špekuliše se i o patici koja je navodno blizu nađena, ali sve su to zasad nagađanja, jer i dalje nailazimo na zid ćutanja u policiji”, piše ovaj hrvatski mediji.

Uprkos mnogim upitima MUP-u Srbije, još nismo dobili informaciju je da li je mladić na juče objavljenim snimcima Matej, dodaju.

“Ne možemo vam ništa reći, kazao nam je jedan od policajca kad smo ga pitali zašto su ovde. Nešto pre podneva stigao je i čamac u kojem se nalazilo četvoro ljudi. Među njima je i ronilac koji je 5 minuta pre podne zaronio u reku, a nalazi se kod Tramvajskog mosta”, piše Slobodna Dalmacija.

“Nešto je našao”, komentarišu prolaznici.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker