U frizerskim salonima u Novom Pazaru rad uz strogo poštivanje mjera

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon mjesec i po dana pauze frizerski saloni ponovo su otvorili vrata svojim mušterijama. Uzbuđenje, kažu, kao da otvaraju prvi put. Sva pravila se poštuju, kaže vlasnica jednog od salona u Novom Pazaru.

FRIZERKA

{module Oglas 1 – 2020}

Obavezne su maske, rukavice, otirač ispred salona stalno se natapa propisanim sredstvom. Mušterije dolaze s rukavicama, maskama i pri ulasku stavlja se asepsol na rukavice, kaže Selma Hadžizeković, frizer

Mušterije zovu s velikom željom da dođu, jer odsad je obavezno zakazivanje termina. Ne treba, kažu, na ovo gledati katastrofalno već se prilagoditi i pokušati nastaviti normalno sa životom.

Sretna sam i zadovoljna što je počeo da radi frizerski salon i zbog mene ali i što se nazire kraj epidemije. Došla sam po zakazanom terminu koji sam zakazala telefonom i ispoštovala sve uredbe koje je Vlada Srbije donijela uključujući i rukavicu i maske, naglašava Maida Škrijelj, mušterija

{module Oglas 0 – 2020}

Termini se raspoređuju i prema zahtjevnosti rada da li se radi o farbanju, šišanju, pramenovima kako se ne bi pravile gužve.

Što se tiče alata s kojim radimo neprestano se dezinfikuje, ogrtači i peškiri mijenjaju se i peru poslije svake mušterije a udaljenost mora da je makar dva metra, ističe vlasnica salona

Kako su dugo bili zatvoreni finansijski udar itekako, kaže, osjećaju, jer ovo je jedini izvor primanja.

Realno, osjeća se. Ne radim jedan da u toku sedmice pa taj dan osjetim a zamislite sad kad je bio dući period baš se osjetilo. Hvala Bogu što se sve malo smirilo, stišalo. Milo mi je i zbog nas i zbog cijele nacije.

Iz „debelog“ minusa, vjeruju, izaći će se. Sad je važno priviknuti se i ispoštovati do detalja sve mjere zaštite. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker