TRAGIČNA SUDBINA UBIJENOG MLADIĆA IZ KRALJEVA – Ćerkica mu je pala kroz prozor i poginula, njega drug UBO NOŽEM U GRUDI!

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Strahinja Marković, mladić koji je brutalno ubijen noćas u Kraljevu, prošle godine na tragičan način ostao je bez sedamnaestomesečne ćerke koja je pala kroz prozor zgrade na trotoar, saznaje “Blic”.

Podsetimo, beba je prvobitno prebačena u KC Kragujevac, gde su se lekari dva dana borili za njen život, ali nažalost, bezuspešno.

Majka devojčice tada je objasnila da su se ona i ćerka vratile od babe kod koje su bile, nakon čega je ona otvorila prvi put prozor u sobi u kojoj se devojčica igrala.

– Mama mi je jednom prilikom rekla, iako sam to već znala sama: “Nemoj otvarati taj prozor, Kasija je vrcoprc”. Za neke stvari koje mi je pričala ujedno i za taj prozor rekla je: “Samo se jednom greška pravi”. Tog dana ništa od navedenog gore nisam uradila, samo sam otvorila taj prozor kog sam se toliko plašila i otišla da spremim kakao, da uspavam Kasiju – napisala je:

“Bila je u njenoj kutiji sa igračkama, gledala sam je, tako se lepo igrala. Prišla mi je, zatrčala se jako i toliko jako mi je zagrlila nogu. Rekla sam joj: “Evo Kasi, sad će mama da spremi i dolazim da spavamo”. Ona je otišla. Nisam stigla da raspremim krevet, nisam stigla da spremim kakao, hitna se čula. Rekoh, bože šta li se dešava ovo, da pogledam, da se Kasija ne uplaši. Kada sam to pomislila, sve mi je već bilo jasno. Kroz prozor sam se presavila i samo sam sa strane prozora videla njenu igračkicu.”

Majka devojčice navela je da se sve desilo u tri minuta, da su je ljudi gledali i govorili: “Jao, ne”.

“Strčala sam iste sekunde bosa i znate šta? Nisam stigla ni da je vidim. Toliko su bili brzi i ja sam krenula odmah u bolnicu, opet nisam stigla da je vidim. Znate šta sam stigla? Stigla sam samo da zatvorim prozor kada je bilo i više nego kasno. Ta dva dana bila su mi kao večnost. Nikad gora nikad više pitanja nikad više tuge u meni. Toliko sam samo želela da budem pored nje, nikad se nismo razdvajale. Baš nikad! Doktori su me pustili, svoju princezu sam mazila i rekla joj da je ona najjača na svetu i da je najlepša i ljubila je tako nežno samo da ne oseti bol. Drugog dana je već sve u meni umrlo. Dišem, ali ne živim”, napisala je posle stravične tragedije majka poginule bebe.

Kako “Blic” saznaje Strahinja Marković bio je otac nastradale devojčice.

Marković je brutalno ubijen sinoć na dečjem igralištu u Kraljevu. Za ovaj zločin osumnjičen je Kraljevčanin Milan T. (24), mladić koji je od ranije dobro poznat i organima reda i Kraljevčanima kao problematičan.

On je, kako saznajemo, uhapšen i priznao je zločin.

Do sukoba je, navodno, došlo nakon što je Milan T. tražio od Strahinje da mu doda vodu, što je on odbio. Milan je tada uzeo niž i ubo ga u grudi!

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker